Makkelijke website, afhalen is SUPER en de noten zijn HEERLIJK. Maar bovenal, een goede service
Erg snel en zeer goed
Heerlijke noten, en snel toegezonden.
Zoals altijd prima kwaliteit producten en een snelle levering.
Heerlijke noten en een persoonlijke en vriendelijke benadering.
Snelle levering van super lekkere noten en granola met een leuke persoonlijke noot Een echte aanrader
Top kwaliteit en goede service wel veel leverings kosten.
Ik ben diabeet en moet daarom koolhydraat arm eten. De koolhydraat arme notenmix is daarom een welkome afwisseling! Lekker en gezond!
Bij de bestelling zit altijd een persoonlijke wens en bedankje voor de bestelling. Dat is leuk. Ondanks webshop voelt deze winkel 'dichtbij'.
De macadamia noten zijn van erg goede kwaliteit.
Geweldige service en product beleving.
Prima etenswaren. Diverse producten hier gekocht. En eindelijk weer de goede borrelnoten, knoflook. Zoals ze vroeger smaakten. Koop hier graag weer.
Nu vier keer besteld. Heerlijke noten die lang goed blijven en razendsnel bezorgd worden met een persoonlijke boodschap!
Leuk persoonlijk stukje tekst aan de binnenkant van de doos geschreven!
Goede kwaliteit, goed verpakt, snelle levering.
Alles kwam netjes verpakt en op tijd aan. Kwaliteit van de noten is prima in orde. Ik kom zeker nog terug!
De noten zijn vers , goedkoper als in de winkels en een ruime keuze
Wij zijn zeer tevreden over de vlotte service en de kwaliteit van de noten.
Goede kwaliteit en snell levering. Top!
Mooie selectie noten mixen. Altijd een persoonlijk berichtje, is ook erg leuk.
Levering kwam niet op tijd door een staking van bpost, en ik werd snel en prima geholpen door Martina. En de noten waren lekker.
enig minpuntje was, macadamia mix was erg verbrokkeld.
Veel keus, goede kwaliteit en supersnelle verzending.
Verschillende mixen besteld. Allemaal heerlijk. Ook de pindarotsjes zijn een aanrader!
Constante kwaliteit, goede prijs en een macacamiamix zit dan ook vol met macadamias.