Een topervaring ging leiden tot online bestellen!

Zakje granola gekocht op de markt in ons dorp. Zag er zo lekker uit en ik eet elke ochtend Griekse yoghurt met vers fruit en granola! Dus geprobeerd en ja…helemaal enthousiast! Wat lekker, zo gevarieerd en een prima start van de dag! Ik ben fan! Direct online besteld en kan voorlopig genieten. Bestelling ontvangen met gezellige tekst in het doosje, zo leuk!

zeer GOED

zeer GOED

De BESTE!

Al veel verschillende granola's geprobeerd, maar deze overtreft alles. Heel veel noten, zaden en ander lekkers wat nooit gaat vervelen. Het enige nadeel is, dat het vrij duur wordt als de verzendkosten er bij komen.

Verser en lekkerder zijn er niet

Lekker vers gebrande noten. Als je deze geproefd heb wil je geen andere meer.

Klantvriendelijk

Word netjes geholpen kunt punten sparen voor korting

Prima zaak.

Makkelijk bestellen. Uitstekende kwaliteit. Verzending blijft een probleem. DHL weigert naar ons appartement te lopen. Te veel werk. We moeten dus altijd naar het servicepunt. Dat is wel een punt. P.S. ik miste dit keer wel de getekende smiley en zo'n leuke kaart

Super service en top kwaliteit

fijn bedrijf en snelle levering

Goede service en kwaliteit!

Snelle levering, lekker vers.

Super noten

Heerlijk assortiment aan noten en borrel Mix

Kwaliteit en service zijn altijd top.

Inmiddels vaste klant en dat gaat ook zo blijven gezien de positieve ervaringen. Fijne persoonlijke service. Kunnen jullie misschien ook zure gedroogde abrikozen (dat noemen ze geloof ik bloeddruk abrikozen) in het assortiment opnemen?

Snel geleverd, prima kwaliteit, leuke persoonlijke boodschap. Mijn vaste adres voor pitten en zaden.

Lekkere verse producten

Noten.nl leverd snel en verzorgd de heerlijkste noten en andere producten

Goed, lekker en snel geleverd

Heerlijke noten en ander lekkers. Eindelijk studentenhaver zonder pinda's en de rozijnen zijn heerlijk. De chocolade rozijnen puur ook heerlijk En we proberen tussendoor steeds wat nieuws uit. Wij bestellen alleen nog online bij Noten.nl. Vriendelijke service en snelle verzending en goedkoper dan bv de noten kraam op de markt.

mooi assortiment , echt vers en zorgvuldig verpakt

Mooie kwaliteit en snelle levering

uitstekende producten en dienstverlening

uitstekende producten

Goede kwaliteit

Snelle nette service

Altijd snelle verzending en aardige tekst voor de klant in de binnenkant van verpakking.

Eenmaal had ik verkeerde noten ontvangen, daarom had ik een mail daarover gestuurd. Ik kreeg snel antwoord en het werd onmiddellijk opgelost.

Gewoon heerlijke noten hele familie is er blij mee

Heerlijk en ook snel ene dag bestellen en andere dag halen uit Winsum

Zelf mijn ontbijt samen stellen

Mooie mixen,snelle leveringen, prijs kwaliteit goed.

Zalig, bestellen regelmatig

Heerlijke noten, vooral de cashew honing zout zijn bij mij favoriet, ook de fruitmix genieten wij heerlijk van. Echte aanrader, en krijgen ook altijd een extra proevertje bij de bestelling.

Ontzettend goeie en lekkere noten

Goede noten en veel verschillende soorten. Top!

Goede kwaliteit en snelle levering

De noten zijn van kwaliteit en worden snel geleverd.

Bedankt voor de verse lekkere snoepen en noten!

Snel en correct geleverd met steeds een vriendelijke groet van de inpakker. Zeer tevreden!

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum