Top, mijn familie is ook enthousiast!

Lekker knapperig, goed verpakt, en mooi assortiment!

Heerlijke vers krakende noten, snel thuisbezorgd.

Heerlijk varianten van verse noten. Aanrader!!

Goed en heel lekker

Mijn zus bestelde via mij o.a. 250 gr expeditie mix. Hierover is ze niet zo tevreden . Er zat een rotte noot in en vertelde dat er, ik meen 3 grote dadels in zaten zo zat er verder niet veel meer in Dat viel haar wel tegen. Ik zelf ben erg tevreden . Met vriendelijke groet Hettie Buskens

Brilliant personalised experience, highly recommend

Will definitely buy again

Geweldige keuze en heel goede producten

Heel veel keuze Goede kwaliteit/prijs verhouding Fijne snelle service Vernieuwingen In een woord fantastisch

Geweldige noten

Mooi verpakt, mèt persoonlijke boodschap, en gewoon goede noten. Ik kan het zeker aanraden.

Heerlijk

Lekker en goed geprijst. Elke keer super tevreden, ga zo door!

Vlotte levering

Lekkere noten, handig verpakt. Jammer dat er deze keer geen klein tractaatje bij zat als bedanking. Vind ik anders wel een leuk gebaar.

Lekker en snel.

Goede producten

Lekkere noten, betaalbaar en snel verzonden

Great quality, quick delivery

This is my second time ordering from Noten.nl. Both times I was very happy with the quality of the nuts/seeds. I really like their raw nut mix although I also mix in some hazelnuts that I also purchase from them. The delivery is super quick and it arrives in sustainable packaging.

altijd een gezellige noot

Ja heerlijk bedrijf, ze leveren snel en er zit altijd een lief briefje en een klein kadootje bij. Dat is zo fijn , in deze steeds onpersoonlijker wordende wereld vind ik dat een groot geschenk. en de kwaliteit is natuurlijk goed, anders bleef ik daar niet bestellen. Liefs, Nootje

Heerlijke noten

Ruime keus lekkere noten

Heerlijke noten

Heerlijk verse noten, hou van de amandelen met chocolade en kaneel!

Top kwaliteit, snel geleverd met altijd een vriendelijke tekst in de doos.

Super lekker :-)

Super lekker! Top kwaliteit! Zeer goede, snelle levering, service is top door de heel vriendelijke medewerkers. Aanrader!!

Zeer goede kwaliteit

Smakelijke noten

Ik Zou deze noten aanraden aan mensen die van chocolate houden en van bosbessen.

Goed kwaliteit!

Goed kwaliteit van noten en snele levering.

Noten zoals je ze nog nooit hebt gegeten.

Bestel al heel lang hier mijn noten en zoutjes. Zeer goede kwaliteit, altijd vers en snelle verzending.

Snelle leuke en vooral lekkere webwinkel.

Voor het eerst hier besteld en we zijn dik tevreden over de kwaliteit van de producten. Hier is een gunfactor ontstaan door de snelle levering met een leuke attentie in het pakket.

Heerlijke notenmix

Een heerlijke notenmix besteld , deze werd snel geleverd . Prijs en kwaliteit zijn prima. Ik ga zeker nog bestellen.

De producten (die ik heb besteld) zijn van een uitstekende kwaliteit. De. Levering is snel en netjes. De verpakking is uitstekend. (Geplastificeerde papieren zakken)

Topnoten voor topprijs

Veel handiger en goedkoper dan noten halen op de markt

Mijn pakketje was niet aangekomen. Na zeer snelle reactie kreeg ik de bestelling opnieuw geleverd. Verzendkosten vindik vrij hoog, daarom 1 ster minder geveven

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum