Vooral de macadamia mix is fantastisch
Noten snel geleverd. Zijn voor mij goed van smaak In de doos nog kleine verassing en een persoonlijk noot.
De website is fijn en duidelijk om te bestellen goede kwaliteit noten snelle levering en ook nog een persoonlijk berichtje met een verassing in de doos heel erg leuk <3 noten.nl is nu mn vaste to go voor noten te kopen <3
Per toeval op het spoor gekomen, goede kwaliteit noten, snel geleverd, heel tevreden mee.
Altijd heerlijke gebrande of ongebrande noten. Elke bestelling ontvangen is een feestje!
Lekkere producten, snelle levering en altijd een verrassing er bij!
Nootjes komen altijd goed verpakt en word heel snel geleverd. Hoogwaardige kwaliteit nootjes. Dank je wel :)
Gewoon goed.
bevalt me goed
Snelle, correcte levering. Mooi verpakt, persoonlijke boodschap op de doos, leuk!
Noten.nl leverd heerlijke noten e.d. Echt klantvriendelijk en super snelle levering. Het ontvangen van de bestelling is een cadeautje met altijd een persoonlijke groet van de inpakker. Zo leuk!!!
Altijd netjes op tijd geleverd. Erg goede noten voor een redelijke prijs
Snel in huis met een persoonlijke text van noten.nl. prijstechnisch ook voordeliger dan de kleine plastic bakjes uit de supermarkt en veel meer smaak, jammie!
Lekkere noten, gemakkelijk besteld, snel bezorgd.
Snelle en goeie levering
gewoon geweldig
Snelle levering en leuk verpakt , blij mee
De producten zijn zeer goed en lekker!
Heerlijke, verse noten. Snelle levering met een persoonlijke “noot”. Aanrader!!
Goede kwaliteit
Bestelling is keurig verpakt, alles is heel vers, en het smaakt nog geweldig ook, wat wil je nog meer.
Snel bezorgd en lekkere producten
Snelle bezorging Altijd incl attent bericht
De noten zijn echt lekker. Netjes en goed in gepakt. Ook een vriendelijke bedankje altijd op de doos geschreven. Vind ik echt een plus punt. Dit wordt echt gewaardeerd.
voor het eerst de noten in een papieren zak, jammer is dat