voor het eerst de noten in een papieren zak, jammer is dat
Heel lekkere noten , zeer snelle vriendelijke service
Zoveel keuze aan noten te krijgen. En de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en ook altijd even een leuke krabbel geschreven en een proefzakje met wat lekkers erbij. Zeker een absolute aanrader om hier te bestellen!
Hele fijne winkel. Veel keuze, goede kwaliteit en prijs. En altijd een persoonlijk berichtje in de doos!
De aardbeien in wille chocola en de fudge zijn ongelofelijk lekker. Je blijft ervan eten.
Snelle levering vers product
Veel keuze en verse noten. Bij het openen van de doos staat er altijd een lieve groet op de flap geschreven.
heerlijke producten, zeer snel geleverd met een glimlach en een leuke verrassing in de doos
Dank U well voor de goede prestaties
Producten zijn prima. Bestelling op tijd. Verzendinfo up to date. Heel leuk het persoonlijk geschreven tekstje en het zakje met wat lekkers.
Supergoed ervaren. Snelle levering, goed verpakt, eerlijke prijs, leuk bericht geschreven in de doos en nog een extra leuk kadootje erbij. We gaan hier zeker vaker bestellen.
De noten zijn lekker maar nog wat te duur
Fijne produkten, vanbsuper qualiteit. Heel blij mee.
Nadat mijn pakket was afgeleverd bij een afhaalpunt aan de andere kant van de stad, terwijl ik gewoon thuis op de bank zat en post.nl beweerde dat ik niet thuis was. Ik was fysiek niet in staat om het daar op te halen, een reden tevens voor mij om m’n noten thuis te laten bezorgen en dat terwijl er een afhaalpunt notabene praktisch aan de overkant van de straat is en post.nl tevens neerzet toestemming had, heeft noten.nl er voor gezorgd, dat mijn pakket alsnog bij het afhaalpunt aan de overkant van de straat werd bezorgd. Top! Ik ben diabeet en daarom bestel ik bij hun koolhydraatarme noten, altijd lekker en vers, voor een goede prijs! Echt een aanrader!
Sympathiek bedrijf met kwalitatief zeer goede producten en een geweldige service. Het enige verbeterpuntje vind ik de verpakkingen. Ze gebruiken nu nog papieren zakken met een plastic laag erin. Dat zet qua milieuwinst geen zoden aan de dijk. Dat mag van mij wel helemaal papier worden. Dan is het nl. ook te recyclen. Nu niet. Maar verder: hulde.
Vandaag voor het eerst in mijn reeks van bestellingen een foutieve bestelling ontvangen van Noten.nl. Per abuis zijn er andere en flink duurdere noten gestuurd dan besteld. Op mijn reactie per mail is nog dezelfde dag gereageerd met daarbij excuses en een voorstel om dit op te lossen. Als klant kan ik met dit voorstel niet anders dan 101% tevreden zijn ondanks dat ik niet de noten heb ontvangen die ik had besteld. Maar dat is goedgemaakt met een waardebon om deze alsnog bij een volgende keer te gebruiken. Belangrijkste zie ik hier dat men snel reageert, niet moeilijk doet en met een prima oplossing komt. Alleen al daarom (en dan heb ik het nog niet eens over de altijd weer heerlijk macadamia mix noten) is dit een 10+ waard. Complimenten Martina!
Uistekend
Koop hier al jaren en het is altijd super. Heerlijke producten van geweldige kwaliteit, wat je ook koopt. Bestel bij Noten.nl en je hoeft die troep van de supermarkt nooit meer. Altijd snelle, correcte levering en vriendelijke mensen met aandacht voor de klant!
Vriendelijke mensen en mooie producten.
Over de bestelling bij noten.nl, ben ik zeer tevreden! De notenmixen, werden snel geleverd, en heel goed verpakt. De kwaliteit van de producten is uitstekend. Ik zal zeker vaker, bij deze Webshop noten bestellen. Met vriendelijke groet, Linda Berkhout
De pure pindarotjes zijn overheerlijk en ook de andere noten.
Noten.nl komt afspraken na ,en levert een TOP service. Als we wederom een bestelling doen , zeker bij Noten.nl
Snelle service, lekkere verse producten