voor het eerst de noten in een papieren zak, jammer is dat

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? makkelijk

heel lekkere noten

Heel lekkere noten , zeer snelle vriendelijke service

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? lekkere noten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? iedere dag eet ik enkele noten in de vooravond ! gezond apero nootje

Zoveel keuze aan noten te krijgen. En de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en ook altijd even een leuke krabbel geschreven en een proefzakje met wat lekkers erbij. Zeker een absolute aanrader om hier te bestellen!

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Zoveel keuze
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ja en ook wat lekkers bij de borrel

Heerlijk!

Hele fijne winkel. Veel keuze, goede kwaliteit en prijs. En altijd een persoonlijk berichtje in de doos!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Veel keuze, goede kwaliteit/prijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Als tussendoortje, bij de borrel

Ongelofelijk lekker.

De aardbeien in wille chocola en de fudge zijn ongelofelijk lekker. Je blijft ervan eten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een advertentie (online of offline)

Gewoon goed

Snelle levering vers product

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Eerder besteld en zeer tevreden.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In yoghurt en als snack

Heerlijke verse noten

Veel keuze en verse noten. Bij het openen van de doos staat er altijd een lieve groet op de flap geschreven.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Verse noten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? ‘s ochtends in de yoghurt of brinta

heerlijk en snel geleverd

heerlijke producten, zeer snel geleverd met een glimlach en een leuke verrassing in de doos

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Ik kreeg te horen dat de kwaliteit erg goed was, ik heb het geprobeerd en ik vond het lekker. verder vind ik de service erg goed
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? bij het ontbijt, in salades, als dessert

• Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Snel, goede kommunikatie, goede produkten

Dank U well voor de goede prestaties

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Redelijke prijzen, gemakkelijk te vinden op google, goede produkte
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Raw, als snoepjes (amandelen)

Producten zijn prima. Bestelling op tijd. Verzendinfo up to date. Heel leuk het persoonlijk geschreven tekstje en het zakje met wat lekkers.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Prijs - kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ja, pittenmix in de zelfgemaakte granola.

Heerlijke noten

Supergoed ervaren. Snelle levering, goed verpakt, eerlijke prijs, leuk bericht geschreven in de doos en nog een extra leuk kadootje erbij. We gaan hier zeker vaker bestellen.

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Kwaliteit en prijs
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Bij de maaltijden en als tussendoortje

Tevreden

De noten zijn lekker maar nog wat te duur

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Luk raak
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? 5 noten na de maaltijd

Super produkten

Fijne produkten, vanbsuper qualiteit. Heel blij mee.

Noten.nl is top!

Nadat mijn pakket was afgeleverd bij een afhaalpunt aan de andere kant van de stad, terwijl ik gewoon thuis op de bank zat en post.nl beweerde dat ik niet thuis was. Ik was fysiek niet in staat om het daar op te halen, een reden tevens voor mij om m’n noten thuis te laten bezorgen en dat terwijl er een afhaalpunt notabene praktisch aan de overkant van de straat is en post.nl tevens neerzet toestemming had, heeft noten.nl er voor gezorgd, dat mijn pakket alsnog bij het afhaalpunt aan de overkant van de straat werd bezorgd. Top! Ik ben diabeet en daarom bestel ik bij hun koolhydraatarme noten, altijd lekker en vers, voor een goede prijs! Echt een aanrader!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Vanwege hun aanbod.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Ik ben diabeet en daarom wil ik koolhydraatarme noten.

uitstekende kwaliteit, geweldige service

Sympathiek bedrijf met kwalitatief zeer goede producten en een geweldige service. Het enige verbeterpuntje vind ik de verpakkingen. Ze gebruiken nu nog papieren zakken met een plastic laag erin. Dat zet qua milieuwinst geen zoden aan de dijk. Dat mag van mij wel helemaal papier worden. Dan is het nl. ook te recyclen. Nu niet. Maar verder: hulde.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Zocht een goede notenleverancier
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In de sojayoghurt

Super service ook bij foutjes

Vandaag voor het eerst in mijn reeks van bestellingen een foutieve bestelling ontvangen van Noten.nl. Per abuis zijn er andere en flink duurdere noten gestuurd dan besteld. Op mijn reactie per mail is nog dezelfde dag gereageerd met daarbij excuses en een voorstel om dit op te lossen. Als klant kan ik met dit voorstel niet anders dan 101% tevreden zijn ondanks dat ik niet de noten heb ontvangen die ik had besteld. Maar dat is goedgemaakt met een waardebon om deze alsnog bij een volgende keer te gebruiken. Belangrijkste zie ik hier dat men snel reageert, niet moeilijk doet en met een prima oplossing komt. Alleen al daarom (en dan heb ik het nog niet eens over de altijd weer heerlijk macadamia mix noten) is dit een 10+ waard. Complimenten Martina!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? De service en de goede kwaliteit noten
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks een handjevol en soms zelfs twee :-)

Prima kwaliteit en vers , tegen een scherpe prijs

Uistekend

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Prijs, maar vooral de kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Iedere dag , een handjevol noten

Gewoon super!

Koop hier al jaren en het is altijd super. Heerlijke producten van geweldige kwaliteit, wat je ook koopt. Bestel bij Noten.nl en je hoeft die troep van de supermarkt nooit meer. Altijd snelle, correcte levering en vriendelijke mensen met aandacht voor de klant!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Duidelijke site en goede recensies
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Voor de gezondheid en soms snacken

Gemak en kwaliteit

Vriendelijke mensen en mooie producten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Gemakkelijk bestellen en goede kwaliteit assortiment
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Dagelijks een handje noten

Prima koop ervaring

Over de bestelling bij noten.nl, ben ik zeer tevreden! De notenmixen, werden snel geleverd, en heel goed verpakt. De kwaliteit van de producten is uitstekend. Ik zal zeker vaker, bij deze Webshop noten bestellen. Met vriendelijke groet, Linda Berkhout

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Nette webshop, goed assortiment.
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? Voor verschillende maaltijden gebruik ik de notenmixen.

lekker knapperige noten

De pure pindarotjes zijn overheerlijk en ook de andere noten.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? ik weet dat ze lekker zijn
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? in het toetje

Geweldige service !

Noten.nl komt afspraken na ,en levert een TOP service. Als we wederom een bestelling doen , zeker bij Noten.nl

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Kwalitei en service
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? N.v.t.

Snelle service, lekkere verse producten.

Snelle service, lekkere verse producten

• Waarom heb je ervoor gekozen om bij Noten.nl te bestellen? Prijs/kwaliteit
  • Hoe gebruik je onze producten in je dagelijkse voeding? In yoghurt en in havermout

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum