Snelle en goede service. ook bij retourzendingen snelle afhandeling.

Snelle levering en goede service.

Bestelde materialen zijn meestal op voorraad. Is ook op de site te zien. Levertijd is ook snel.

Service is goed

Service is prima

Altijd correcte en snelle levering

Alles is prima en snel afgewerkt.

Snel

AED batterij snel ontvangen.

Wordt goed op de hoogte gehouden van hé bestelling

Op de bestelsite staat dat de prestan reapoppen op voorraad zijn. In werkelijkheid moest ik wachten op een nalevering. Dat was een beetje jammer. Maar verder prima geholpen.

lekker snel bezorgd

Helemaal top

Top bedrijf. Alles pp tijd geleverd.

Compleet pakket

Fijn dat jullie een compleet pakket aanbieden van EAD, safeset en kast

top

goed zoals altijd

geweldige firma

Duidelijke website en goede service

Volledig volgens afspraak

Met één telefoon was het geregeld... Duidelijk offerte en na akkoord, spoedig levering. Wij kunnen veilig verder!

Besteld en daarna snelle levering.

Snel en correct geleverd

Na bestelling van een accupack en nadien van de pads werden beide keren de spullen snel en correct geleverd.

Snelle levering van voordelige accu

Snelle levering. En voordelig geprijsd.

Keurige behandeling na niet doorgaan van bestelling

Bij nader inzien bleek het voor ons niet nodig een eigen AED te hebben. Dus was er ook geen onderhoudscontract nodig. Alhoewel juist afgesloten, was Medisol bereid het contract weer te ontbinden en het betaalde bedrag weer terug te storten. Heel netjes dus.

Goeder ervaring

Correcte afwikkeling van de bestelling

Altijd goed

Soms iets langere levertijd, maar dan ontvang je altijd keurig een bericht. Wij zijn denk ik al zeker 10 jaar klant en bestellen maandelijks wel een product voor ons zelf of voor een klant. Dit gaat altijd probleemloos. Met vriendelijke groet André, BHV Zuid Holland Van de Traingscentrums locatie Zinkwerf Den Haag en Anthonetta Kuijlstraat Rotterdam

Handige universele AED trainer. Te bedienen via en app.

Uitstekend.

Dit verwacht ik ook als ik iets besteld.

Mooi product

Mooi product met een online Nederlandse handleiding. Het bijgeleverde boekje bevatte geen pagina’s in het Nederlands. Doet verder niet af aan een mooi product.

Houden zich aan afspraken

Snel Vriendelijk Eerlijk En houden contact

Keurig verlopen, goed en snel geholpen

Nadat het bestelde apparaat voorlopig niet leverbaar bleek, werd ons meteen een alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.

Levering was snel en goed verpakt.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

+31 (0) 118 - 620074

Over AEDwinkel.nl | Medisol

AEDwinkel.nl is dé AED-specialist van Europa. Op AEDwinkel.nl vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.