Snelle levering en communicatie.

Goed product en snel geleverd.

Goede service en vlotte levering

Mijn ervaring is goed

Na aanloop (offerte aanvraag na de derde keer ) verliep het onderhoud soepel

Puike (klanten) service

Ook al ben je geen vaste klant wordt je bijzonder prettig geholpen door de service dienst. Hoewel mijn AED keuring was verlopen heeft men mijn AED een puike servicebeurt gegeven en kan deze weer levens redden a km 's hijwordt aangesproken

Maanden moeten wachten op elektroden

Levering van nieuwe elektroden heeft maanden geduurd. Ten gevolge hiervan is onze AED uit het systeem van HartSlagNu verwijderd. Eerst was de late levering te wijten aan een leverancier. Het lijkt erop dat AEDwinkel het later gewoon vergeten was.

zeer snelle bezorging

alles in perfecte staat,en goede gebruiksaanwijzing,kortom,zeer tevreden!

Top, goed geleverd.

Prima, na betaling de volgende dag in huis.

Jammer van de spam

AED gekocht en geleverd gekregen. De volgende dag meteen de gebruikelijke vraag voor het achterlaten van de review, nee dank. Door omstandigheden moest ik 's nachts de telefoon aan laten staan. Word ik om 04.00 gewekt door NOG een mail die aangeeft dat ik de review nog niet gedaan heb. Nou, bij deze dan hé. 1 keer vragen is vervelend, twee keer is echt rete irritant.

Bestelling is prima verlopen

Bij Medisol een AED aangeschaft op basis van de info bij het apparaat en de recensies. En ook na de aankoop werd veel informatie gegeven hoe er mee verder om te gaan. Al met al klopte alles en beschikken we over een gedegen AED met lage onderhoudskosten.

het juiste product en snel geleverd prima goed bezig

Ik vind dat je gelijk moet aangeven dat je product niet op voorraad is

Vind het jammer dat ik zelf moet bellen met de vraag hoe lang het duurt voordat het product wordt geleverd. Nu blijkt dat er leverproblemen zijn met de fabriek en dat het wel 2 tot 3 maanden kan duren voordat het binnen is.

Duidelijke goede uitleg

Ik heb AED gekocht duidelijke goede uitleg Nette prijs met gratis kast, en snel geleverd Top geregeld

Nette service

Producten zijn prima. Contact gaat netjes. Leverancier GLS moet een schop onder z'n reet krijgen, maar daar kan Medisol niks aan doen.

Goede voorlichting en goede service

Prima winkel waar ze goede voorlichting geven en service verlenen.

De inwisselservice met UPS werkt slecht

Zie mijn mail waarop jullie niet gereageerd hebben.

Prettig

Snelle en correcte levering van de goederen. Jammer dat ik nu 2 weken moet wachten op een batterij/ elektroden. Anders had ik 5 sterren gegeven

Hele goede service

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Defibtech Lifeline VIEW batterij niet geleverd

AED gaf aan dat batterij vernieuwd moest worden. Nieuwe batterij bij AED Winkel besteld. Na bijna 2 maand na bestelling batterij nog niet geleverd. Site geeft niet aan dat deze niet voorradig is en levertijd zeer slecht. Geen alternatief geboden, zeer slechte communicatie.

deze keer ben ik als uitzondering minder tevreden

ik vind het een slordige zaak, dat de veel gebruikte elektroden (Defibtech) niet op voorraad zijn. Het is niet goed te praten dat de AED niet meer gebruikt kan worden omdat de elektroden in back-orde staan.

Accuraat

Ondanks Niet op voorraad duidelijk en vlot afgehandeld

Slechte communicatie

Je bestelt iets en dan wordt gezegd dat het niet te leveren is. Je bestelt het ergens anders en weken later wordt, onaangekondigd toch het bestelde geleverd. Je mag het weigeren, maar als de postbode het in de brievenbus stopt, moet je het zelf terugsturen en betalen voor verzending.

Snelle en juist product geleverd

Altijd prima levering

Bestellingen worden correct en snel uitgevoerd. Verzendstatus van het pakket bevat juiste informatie.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

+31 (0) 118 - 620074

Over AEDwinkel.nl | Medisol

AEDwinkel.nl is dé AED-specialist van Europa. Op AEDwinkel.nl vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.