snel geleverd

de producten worden snel geleverd mits voorradig. Soms worden spullen nageleverd en dan is het wel zoeken naar de juiste factuur.

Prima webshop

Overzichtelijke site, ook contact gehad met Medisol, Betreft mogelijkheden garantie soorten en termijnen. Duidelijke uitleg door medewerkster, met adviezen en mogelijkheden. Kortom website AEDwinkel.nl en Medisol zijn aanrader.

Perfecte service en supersnelle levering

Ontzettend fijne en klantgerichte service. De AED was er binnen een dag!

Snel geholpen

Snel geholpen aan het product dat we nodig hadden voor de AED

Duidelijk netjes en correct

Altijd vlotte service en vriendelijk personeel

Via telefoon of mail altijd een vlotte verwerking van hetgeen je nodig hebt en ook altijd vriendelijk personeel.

uiterst behulpzaam

er was iets fout gegaan met de bestelling waardoor verkeerd product geleverd was, dit werd uiterst zorgvuldig opgelost

accu is volgens opgave geleverd. Gelukkig dat het apparaat gaat piepen voor de accu echt leeg is want anders is een levertijd van 2 weken wel erg lang

Snelle levering en goede service

Denken goed met je mee en oplossing gericht

Levertijd schandalig lang

Voor een apparaat wat aangeschaft wordt om, in potentie, levens te redden mag een zeer korte levertijd (2-3 dagen) geëist worden.

Liep weer als een trein

Zeer snel geleverd

Vriendelijk en snel geholpen

prima bedrijf betrouwbaar. Soms telefonisch wat moeilijk bereikbaar!!

goede ervaringen

Mixed feelings

Dat niet alles van mijn bestelling op voorraad is, daar kan ik nog enigzins inkomen. Hoewel in mijn ogen AED pads niet out of stock mogen zijn. Maar om de bestelling dan over meerdere zendingen te spreiden is in mijn ogen niet echt meer van deze tijd. Beter de hele zending in één keer versturen is beter, goedkoper en milieuvriendelijker.

AED winkel goed UPS lastig

goed, behalve UPS. 3x aanbieden mislukt

fantastisch

Alle bestellingen op tijd, mits op voorraad. altijd een goede service

Snel en correct.

AED Verzonden voor onderhoud, zou ongeveer 6 dagen duren maar na 3 dagen was hij weer al terug. Heel erg tevreden over de service.

Reden; Bestellen en na 3,5 mnd leveren

Vermeld op de website dat een product niet leverbaar is. Tevens vermelding wanneer verwacht wel leverbaar. Mijn keus was dan absoluut anders geweest. Ondanks het feit dat ik niet met spoed product nodig had.

Snel goed en flexibel geholpen

Prettig en behulpzaam geholpen

Ik had vragen over welke AED het beste in mijn bedrijf past. Telefonisch vriendelijk geholpen. Alles wat ik besteld had was er binnen een week. Mijn ervaring met Medisol is dus erg fijn.

Super afhandeling van mijn bestelling.

Duidelijke website met correcte afhandeling van mijn bestelling.

Snelle correcte levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Nieuwe batterij besteld en volgende dag ontvangen

Jullie houden THT van batterij in gaten

AED wordt nooit gebruikt, wordt nooit naar gekeken en daardoor ook niet naar de THT van de batterij. AED winkel stuurde zelf een nieuwe baterij op.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

+31 (0) 118 - 620074

Over AEDwinkel.nl | Medisol

AEDwinkel.nl is dé AED-specialist van Europa. Op AEDwinkel.nl vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.