snel en goed

artikelen voor AED moeten snel geleverd worden. En daarom tevreden.

Mijn ervaring is altijd goed, prettig personeel en bestellingen op tijd.

Zal altijd voor mijn bestellingen bij jullie komen.

snelle levering, netjes verpakt

snelle levering, en goed en netjes verpakt

Eind december en 1e kw. 2023 veel problemen met levering.

Jammer dat er zoveel problemen waren met de levering van AED producten, dit verwacht je niet bij Medisol. Terwijl dezelfde producten bij CSE wel leverbaar waren.

Uitstekende service

Pakketje was bezorgd tijdens mijn vakantie. Bij thuiskomst lag het pakketje keurig op de mat.

Correct bedrijf

Dat Philips niet kan leveren kan Medisol niets aandoen. Ik werd wel op de hoogte gehouden en dacht oo een gegeven moment komt het wel goed. Vorig jaar september pads besteld en die werden vorige week geleverd.

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Fijne samenwerking

Super bedrijf

Kamen de afspraken na, snelle levering

Goed ervaringen met aedwinkel

We werken nu al bijna 15 jaar samen. mijn ervaringen zijn steeds positief

Tevreden

Geen problemen ervaren. Altijd behulpzaam.

Prima, snelle levering en fijne service.

Fijn dat belangrijke artikelen zoals AED onderdelen snel geleverd worden.

Prima meegedacht

prima service

prima service

Erg goed

Mijn adres was niet goed, een belletje en een dag later kreeg ik de besteling binnen

gewoon heel god

Ik ben zoals dat heet een "digibeet". Had grote moeite met de Philips bestelprocedure voor de vervangende cassette. Dank zij de vriendelijke hulp van de Medisol medewerksters is alles toch nog goed voor elkaar gekomen.

Goed verpakt & snel geleverd

De bestelde items waren keurig verpakt. Levering was zoal aangegeven.

Snelle levering en goede aanschafprijs

Altijd goede service. Alles netjes op tijd geleverd en neutraal verpakt voor onze klanten.

snelle goede levering

Snel en gemakkelijk

Makkelijk te bestellen en duidelijke instructies over de levering.

Goede en snelle service

Altijd correcte en snelle levering en service

Deskundige en vriendelijke luitjes die je te woord staan aan de telefoon. Kwaliteit: 'HONDERD'. Goede service. Snelle levering. Wordt vanaf de bestelling geïnformeerd over de levering e.d.

Mijn ervaring is zeergoed

klantenservice is top een goede kennis in huis over het materiaal en een goede uitleg er over

bestelling goed en op tijd

bestelling vlot gekregen en alles klopt volgens de lijst

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

+31 (0) 118 - 620074

Over AEDwinkel.nl | Medisol

AEDwinkel.nl is dé AED-specialist van Europa. Op AEDwinkel.nl vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.