Altijd goed

Wij bestellen al verschillende jaren onze AED's en toebehoren via Medisol en zijn altijd erg tevreden. Bij lange levertijd worden we op de hoogte gehouden.

Goede kwaliteit , goede service.

Goede kwaliteit , goede service.

Snel en correcte service.

Goed bereikbaar, vragen worden altijd beantwoord. Service is prima

Goede communicatie en service

altijd snel en behulpzaam

Snelle levering, behulpzaam bij het kiezen van AED e.d.

Super en snelle leveringen

Vriendelijk, hulpvaardig en snel.

Jarenlange goede ervaring.

Snelle afhandeling van zaken. Goede service. vriendelijk en deskundig personeel. Een groot assortiment

Goede service en nog ouderwets aardige vakbekwame mensen.

Met vriendelijke groet

Correcte en snelle levering

Meedenkend en servicegericht

Bij het versturen van mijn reanimatiepop via Post.nl is de pop zoek geraakt/niet afgeleverd. Hierbij heeft Medisol er alles aan gedaan om hiervoor een geschikte oplossing te vinden. Uiteindelijk is dit ook gelukt. De wijze waarop, door korte lijntjes en plezierig contact met Medisol, heeft mijn vertrouwen in Medisol versterkt en zal ik hen zeker aanbevelen bij derden.

Duidelijke site en snelle bezorging

Duidelijke site en snelle bezorging

bezorging

Na zes maanden zijn de batterijen en elektroden weer leverbaar. GLS beweert dat er niemand thuis was op 3-11. Er is echter geen niet thuisbericht achtergelaten. De afgelopen week twee keer gebeld met Medisol. Ze zouden direct contact op nemen met GLS. Tot op heden geen nieuws. Vandaag maar eens gebeld met GLS. Het pakket ligt al vanaf 3-11 in Elsloo zonder dat er wat gebeurd was. Als ik zelf geen actie had ondernomen had dat er over 3 weken nog gelegen. Als het goed is ligt het zaterdag bij een afhaalpunt. Dit ligt dus niet aan Medisol maar aan GLS

vervangen elektroden keurig op tijd

Geweldige service!

Bestelling prima verwerkt en vlot geleverd.

Na mijn bestelling volgde snel een bevestiging daarvan. De levering was snel. Factuur werd digitaal ontvangen. Prima service. Goede producten.

Uitstekend!

Zeer snel, goede communicatie, Paul van klantenservice is zeer behulpzaam. dankje wel..

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

+31 (0) 118 - 620074

Over AEDwinkel.nl | Medisol

AEDwinkel.nl is dé AED-specialist van Europa. Op AEDwinkel.nl vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.