Vind mijn pakket gelukkig op tijd bij de voordeur

Blijft bijzonder dat de bezorger het pakket bij de voordeur zet. Het is wachten tot het een keer gestolen wordt.

Snelle levering en.goede.communicatie

Levering verliep snel. Er werd goed gecommuniceerd. Elke groete stap in het proces werdt gecommuniceerd.

Vlotte levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Top bedrijf

Vriendelijk deskundige informatie gekregen voor een AED. Wij zijn erg tevreden.

Top geregeld allemaal

Snelle levering. Wat bij deze artikelen ook verwacht wordt.

niet goed

Onze AED is net pas een week terug. na een aantal weken retour gestuurd vanwege storing (maak piep geluid) en nu is dit weer gaan piepen. Dus weer retour sturen.

Eenvoudig om de geschikte aed te vinden en bestellen. Snel geleverd.

Prima service!

Prima service, wel prijzig!

Goed bedrijf waar je op kunt bouwen

Onze bestellingen wordt keurig verzorgt afgeleverd, altijd op tijd mits op voorraad. Fijne communicatie bij vragen of problemen

goed ,en een zeer goede service

zie bovenstaand

Snelle en zorgvuldige verzending

snelle goede levering

Vandaag besteld bijna altijd morgen in huis

Goede service jarenlange goede relatie met medisol.

jarenlange goede relatie met medisol.

Goede snelle levering

een snelle levering is belangrijk bij de producten die zij verkopen.

Weekend

Contact in het weekend over gebruikte elektroden, was erg moeizaam. Ik had niet de indruk dat degene die ik aan de telefoon had wist wat er moest gebeuren. Verder prima contact tijdens de normale openingstijden.

snel geleverd netjes verpakt

Ik kreeg binnen 24 u antwoord op mijn vraag en de spullen werden snel geleverd en waren netjes verpakt.

Buut'ngeweun!

Kwaliteit, deskundige medewerkers (die ook reuze aardig zijn) en snelle levering.

oke

afhandelling priema

Vlotte en correcte leveringen

Professionele ondersteuning en denken met je mee

Perfecte service door zeer enthousiaste en betrokken medewerkers.

Offerte aangevraagd voor 2 AED's maar door bestuurlijke drukte was de termijn van aanbieding verlopen. Geen probleem vonden ze, verlengen we de termijn toch. Dus alsnog de AED's voor de aanbiedingsprijs aangeschaft. Dank jullie wel dames en heren.

snelle levering en je kan nu zien of het product op voorraad is

snelle levering en je kan nu zien of het product op voorraad is

goed geholpen

bestelling net ingepakt en bezorgd zoals het hoort

Leveringsproblemen

Er is geen accurate voorraadkennis. Een product lijkt te bestellen maar moet kennelijk dan zelf nog besteld worden. Vervolgens blijkt er een leveringsprobleem te zijn waardoor ik mijn AED mogelijk niet tijdig van een nieuwe accu kan voorzien.

Alles volgens afspraak geleverd

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

+31 (0) 118 - 620074

Over AEDwinkel.nl | Medisol

AEDwinkel.nl is dé AED-specialist van Europa. Op AEDwinkel.nl vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.