Prachtig

De planten die ik had besteld waren keurig verpakt en zagen er goed uit.

Prima planten

Ik had het verrassingspakket besteld, maar wat een super planten voor een zeer gunstige prijs.

Giedeplanten, snel geleverd voor een super prijs.

Makkelijke website, vlot te bestellen, snel geleverd. Keurig verpakt...

Goede kwaliteit, fijn klantcontact

Tijdens de zending was het pakket beschadigd. Dit is retour gegaan en er is direct contact opgenomen om een passende oplossing te vinden. De dag er na direct mijn pakket netjes ontvangen.

Super kwaliteit en keurig geleverd!!!

In eerste instantie een beetje huiverig om aquariumplanten online te bestellen, maar mijn ervaring met aquaplantsonline heeft al mijn twijfels weggenomen! Geweldige kwaliteit wat de planten aangaat en bovendien ook keurig netjes aangeleverd! Ik beveel het daarom ook iedereen aan.

Mooie planten voor een mooie prijs

Snelle en goede leveringen en mooie prijzen.

Mooie planten

Plantjes zijn mooi dus heel tevreden en nu kijken hoe ze het doen

Prachtige planten en heel zorgvuldig verpakt

Ik heb de planten nu een week in mijn aquarium en ze staan er echt prachtig bij! Heel blij mee.

Beste planten gevonden na een jaar, halleluja, zo gezond zo vers zo goed geworteld!

Mij hoor je nog wel, groetjes kelly uit België!

Geweldig.

Ik ben een zeer tevreden klant en heb het dit keer zelf opgehaald. Altijd vriendelijke mensen. Echt een aanrader.

Geweldig mooie plantjes , netjes geleverd

Zo mooi had ik het niet verwacht, ik koop beslist vaker bij jullie

Weinig wortel, pakket lomp behandeld

Verder prima planten

Goede kwaliteit!

Op tijd geleverd en netjes ingepakt. Mooie, volle planten.

Helemaal naar wens en afspraak

alles verliep zoals gepland

Prachtige planten

1e x besteld supper tevreden Volgende maand weer een plant of 4a5

Goeden service

Mijn eerste bestelling en ben zeker tevreden goed verpakt,en precies wat ik besteld heb,snelle bezorging.

Snelle levering, mooie plantenben netjes verpakt

Een ruim aanbod van het merk Seachem...

Via de webshop kon ik veel producten van Seachem vinden en aan een goede prijs. Zo kon ik mooi een vergelijk maken. Daarnaast kon ik een mooi aanbod van aquariumplanten ontdekken en nog veel méér ! Er zullen zeker nog bestellingen volgen !

Geweldige service

Veel post.nl bezorgingsprobleem , werd goed en consequent aangepakt door aquaplants. Top!!!

Mooie planten

De planten waren heel goed verpakt en verzorgd. En de planten waren ook nog eens goed genummerd je wist precies waar de planten moesten staan. Dus van mij een 10

Mooie planten, maar duurt lang eer de bestelling binnen is...

De bestelde planten waren mooi en vol. Prijs is ook oke, maar vergeleken met andere sites,vind ik het erg lang duren voor het bezorgd is. Als je snel iets nodig hebt is deze site geen aanrader.

Uitstekende verzending.

Ik heb meerdere planten besteld en de volgroeide doen het goed. De in vitro doen het wat minder en met name de roodkleurige lijken na drie weken op te lossen. De verzending was perfect verzorgd . Ik beveel ze aan, maar of ik opnieuw in vitro zal nemen weet ik niet

Overzichtelijke gebruiksvriendelijke webshop, meer dan keuze genoeg, goed verpakt en snel verstuurd, een aanrader.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.