Goed verpakt en groeien nu al

De levering kwam goed en op tijd binnen, de planten netjes op een foam-schaaltje vastgemaakt en in folie. De planten even in een emmer water, iets koeler dan het aquarium maar iets warmer dan kamertemp- bij laten komen, toen schoongespoeld en geplaatst. We zijn een week verder, en de planten zijn nu al flink gegroeid! Ik ben weer zeer tevreden.

Prima verzending mooie planten

Mooie site, mooie planten, goede prijs.

Goede info over de levering goede producten aan een goede prijs

Alles mooi verpakt en planten van goede kwaliteit

snelle service

Voordelige en altijd een snelle verzending

Prachtig

echt snelle verzending, veel producten en niet te duur.

Mooie planten goed verpakt voldoet meer dan voldoende.

Zeer de moeite waard

Super.

Love it thanks

Mooie webshop met interessante prijzen!

Duidelijke en mooie webshop welke ook zeer uitgebreid is. Tevens zeer snel en correct verzonden.

Al vele jaren klant.

Prettig snelle afhandeling. Moet even afwachten wat het bolletje (rode lotus) gaat doen, maar hij zag er prima uit. Ik heb goede hoop.

Prima geregeld lag klaar en de prijs is ook prima!!

Goed systeem werkt prima

Prima assortiment/prijs/kwaliteit & service

Vriendelijk & goed geholpen, ruim assortiment met scherpe prijzen

Mooie planten en netjes verpakt

Voor de eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer

Snelle levering en een goede service.

Producten zijn scherp geprijsd en het totale gamma is talrijk.

Ruim aanbod, scherpe prijzen, levering op tijd.

De plantjes die ik wou waren er allemaal. Sommige waren wel erg klein maar ze groeien goed. Fijn was dat de aangekondigde leveringstermijn ook echt klopte.

vlotte en spoedige bestelling en levering

Super geregeld

Goede snelle pomp

Tevreden

Het is goed aangekomen en goed verpakt

Snelle bezorging. Goed product

Snelle bezorging. Goed product

Prima snel geleverd !

De plantjes zaten netje verpakt en een snelle levering.

Zeer blij met de snelle en correcte levering. Pompje werkt zoals verwacht, en is zeer makkelijk te gebruiken.

geweldige zaak

goed verzorgd netjes verpakt en niet te vergeten prachtige planten.

Aquarium planten met hoge kwaliteit

Had een hele reeks aquarium planten besteld en deze kwamen in perfecte staat binnen. Zo enorm goed verpakt en goed verzorgd. Absoluut een aanrader om hier planten voor je aquarium te kopen.

Zeer goed en snelle verzending

Goeie kwaliteit en een zeer snelle levertijd

Goed snelle levering aandacht voor de klant

Ik kan niet anders dan zeggen ga zo door Ik heb nu 2 keer bij jullie besteld En alles was snel en goed geleverd De laatst keer hadden ze de JBL artemio mix niet dag later werd ik gebeld dat ze een vervangende oplossing zullen leveren De volgende dag had ik het al in huis Toppertjes ik zal zeker nog vele malen vaker bij jullie gaan bestellen

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.