Blij met bestelling

Alle planten kwamen er goed binnen en ook op de verwachte leverdatum. Nu hopen dat de goudvissen alles laten staan. Levertijd was wel wat aan de langere kant, maar dat was van te voren bekend.

Had problemen met co2 manometer contact opgenomen klacht besproken op gestuurd en snel afgehandeld en nieuwe manometer opgestuurd gekregen

Bestel vaak

Dit keer waren de plantjes erg droog voor in Aquarium, viel tegen

Goeie prijszetting

Levering met Postnl laat te wensen over, bestelling afgezet bij de buren ondanks ik thuis was, maar blijkbaar werd ook daar een pakje afgeleverd,dus teveel moeite om straat over te steken en nogmaals aan te bellen.

top kwaliteit

Planten besteld op woensdag, vrijdag netjes aan de deur geleverd. Zonder schade en allemaal in goede staat!

PRIMA

PRIMA

Niks om op aan te merken

De planten waren goed verpakt en het kwam na 3 dagen al binnen. Ik ben zeer tevreden. Het APO 20-jaars jubileum planten pakket is je geld ook meer dan waard.

Toffe website met duidelijke foto's, ideaal, juiste informatie. Mooie planten,voor scherpe prijs

Snel geleverd, goede kwaliteit

De planten werden snel geleverd en waren mooie volle bosjes. Enorm positief ervaren :)

Snelle bestelling

Maar slecht verpakt waardoor mijn bestelling beschadigd toekwam een geluk dat ik voedingsbodem bestelde dat alles in het karton grotendeels bleef miss volgendekeer beter verpakken

Top super

Ik koop al jaren bij aquaplants

snelle levering en goede staat van de planten!

Het bestellen op de site ging makkelijk. Planten waren met zorg verpakt en verkeerden in zeer goede staat bij levering!

Zeer goede service

Mijn bestellingen werden snel geleverd ondanks 1 produkt niet voorradig

Zeer fijne webwinkel Al vaker besteld en ben zeer tevreden over deze winkel Houden je goed op de hoogte van je bestelling en snel geleverd

prima service

Voor weinig geld een skimmer besteld. Deze is snel geleverd en doet goed zijn werk zonder geluid te maken.

Hij was goed verpakt en makelijk te monteren

Ik zou zeker nog een keer iets bestellen als ik wat nodig heb.

gewoon goed

gewoon goed

Prima levering

Had misschien iets sneller gemogen Planten waren netjes verpakt

Alle planten zijn goed aangeslagen

Planten zijn netjes verpakt aangekomen. Nu, 1.5 week later, zijn ze al een flink stuk gegroeid. Fijn dat alle planten het zo goed doen.

Netjes mooi verzonden

Snelle verzending en goed verpakt

Planten zijn van goeie kwaliteit en zijn goed gaan groeien in mijn aquarium!

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Goede prijs/kwaliteit verhouding, plantjes netjes verpakt.

Snelle levering perfect

Snelle levering goede pomp

Zeer snelle levering

genoeg keuze en planten zeer netjes verpakt voor verzending

Genoeg keuze en planten zeer netjes verpakt voor verzending.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.