Zeer vlug en goed

Goede ervaring

Producten zoals beschreven, goede prijs/kwaliteit. Meerdere stekjes van anubia/hydrocotyle/java varen mogelijk en planten doen het goed (3x 5/5). Alleen invitro javamos doet het niet goed in het aquarium (na 2 weken bruine plekken en geen groei 1x 3/5). Daarom 4.5/5.

Matig deze keer

Normaal gesproken altijd snelle levering. Deze keer vond ik het te lang duren

Good assortment, quality can be improved

Bought quite a few plants recently. Positives: 1. Good pricing for invitro pots of dwarf hair grass and Bucephalandra 2. Plants in pots in good health (Ludwigia and AR Roseafolia) 3. Relatively quick shipping and packed well Negatives: 1. Some invitro plants were in poor health. Bacopa Salzmani melted right after planting 2. Quantity (stems) in some invitro pots was quite low, such as Ammania Gracilis

Goede website en snelle levering goede spullen

Snel geregeld

Snel geregeld en een goed product

Mooie aquariumplanten

Levering duurde even maar planten zagen er over het algemeen goed uit. Helaas wa 1 stengel van een plant geknakt. Nu afwachten of ze lang goed blijven

Netjes verzorgd en verpakt

Alles optijd binnen gekregen en netjes verzorgd

Dat ik geen korting op de planten krijg om dat ze niet op afgesproken tijd binnen waren

Vrijdag zullen ze komen mijn planten , niet dus werd een vrijdag ik de hele dag thuis mijn hondje slaat aan als de bel gaat en dan durven ze nog te zeggen van die fliker van de dhl wij zijn u mis gelopen niet eens aan gebeld Ik kreeg ze pas een maandag ik zo een DHL pakket kluis in mijn winkel centrum hoge vugt

Prima bezorging

!

keurig verpakt. kwaliteit goed.

Hele mooie planten en goed grind

Eerste bestelling

Duidelijk correct en zeer vlugge levering zonder schade.

Snelle service mooie site

Fijne winkel met veel keuze

Erg fijne shop met normale prijzen. Enige wat ik jammer vind is dat er niet bij elke plant foto's van de plant in het aquarium (submers) worden geplaatst. Bij sommige planten zie je alleen een foto van het plantje in een potje met witte achtergrond en niet hoe de plant er in een aquarium uitziet. Dit is met name belangrijk bij planten met een verschillend uiterlijk wanneer onderwater groeiend. Dit zou je wel verwachten bij een specialist.

Zeer tevreden over de bestelde producten

Zeer tevreden. Heb al verschillende malen een bestelling geplaatst. Snelle levering en steeds goed verpakt.

Keurig verpakt aangekomen

Plantjes netjes verpakt aangekomen

Superkwaliteit met geen melt

Snelle verzending en geen een van de planten is afgestorven sinds het planten. Ze groeien als kool!

Toppie!!

Snelle levering, top kwaliteit, zoals altijd!

Prettige ervaring.

Top verzorgd en snel geleverd

Top kwaliteit.....snelle levering......super service na verkoop....en zeer goede prijzen.....bedankt aquaplants voor onze heel mooie hobby draaiende te houden.....

Prima prijs, snelle levering.

Goed.

Goed assortiment, fijne prijzen. Stond snel klaar (ophalen gekozen). En artikel werkt prima

Alles dik in orde

Online bestellen ging prima, Levering, verpakking, berichtgeving en produkten allemaal prima in orde.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.