Snelle levering, goede prijs

Product dat ik zocht hadden ze op voorraad, met goede prijs.

Heel mooie frisse plantjes

Super tevreden met jullie service en heel verse mooie plantjes als je besteld snel aan huis, en ook mooie ingepakt in een doos, ik heb al 3 bestellingen gedaan en nog ben ik super tevreden, dit blijft mijn favoriete online winkel voor aquarium benodigdheden en zeker te plantjes!!! 5 *****Stars dik verdient

Alles in goede orde ontvangen

Ik heb goede ervaringen.

Geweldig kwaliteit anubias en vriendelijk te woord gestaan

Mooie planten, kwamen super aan. Had meerdere soorten Anubias besteld. Elk was in perfecte gezondheid en met mooie diepe groene kleuren. Ging weekend weg en verzocht of verzending later kon. Was geen probleem, werd erg goed geholpen. Enige minpunt was de DHL verzending, die was het pakket 2 dagen kwijt, maar daar kan aquaplantonline niks aan doen. Alsnog kwamen de planten goed en gezond aan. Ik zal zeker weer bestellen.

Mooi planten en snel geleverd.

Planten kwamen allemaal netjes in groepen verpakt binnen. Grote planten en kleine planten aparte verpakkingen. Super netjes.

Heb mijn bestelling tijdig gekregen, de planten waren nog mooi fris, ik weet nu waar ik in de toekomst moet bestellen ! Ben er heel blij mee.

goed geregeld, duidelijke website en snelle service

Mooie producten

Mooie producten heb ik binnen gekregen. Goede kwaliteit mos en planten. Netjes ingepakt. De verzending duurde wel een aantal dagen maar dat is niet erg. Als het maar komt en het is het wachten waard.

Voor het eerst online aquariumplanten besteld in een goede verpakking ontvangen prima kwaliteit Groeit als kool

Super service

Geweldig bedrijf, veel spullen en verse plantjes worden ook zo netjes verpakt

Goede service, snel geleverd, mooie planten

Werkt goed

Gemakkelijk te installeren

Snel en correct

Goed verzorgd en Verpak,toch nog snel geleverd

Snel en betrouwbaar

Snel en goede ,snelle bezorging

Snel verwerkt, netjes verpakt

Order snel verwerkt, plantjes netjes verpakt

Zeer goede kwaliteit

Waterplanten besteld. De leveringstijd was niet zoals beloofd op de site; binnen 24 uur. Hoeft voor mij ook niet binnen 24 uur, maar zet het dan ook niet op de site. De kwaliteit van de waterplanten was uitmuntend!

Snelle afhandeling, bestelling

Ik was op zoek naar een specifieke verlichting. Op deze site wordt dat aangeboden. Er wordt aangegeven een levertijd van ongeveer 6weken. Na betaling is de verlichting binnen 3werkdagen geleverd. Tevens wordt je goed op hoogte gehouden van tijdens het levering proces

Mooie planten!!

Fijne website, maar de app is oh zo gemakkelijk. Veel keuze, mooie planten, en zo goed verpakt. Ze doen het goed in mijn aquarium, en zelfs buiten in mijn terrasvijvertje. Graag tot een volgende keer.

Ik had een groter product ver wacht maar het is prima . Het werkt goed .

Uitstekende ervaring.

Mooie planten binnengekregen en ze geven goed advies! Plantjes waren allemaal netjes verpakt en ze slaan aan in het aquarium.

Goede service.

Goede informatie, ze willen je echt helpen. De chihiros universal is een goede lamp. Deze heb ik genomen op aanbevelen van aquaplantsonline. Bedankt voor de goede service.

Zeer ruime sortering aan aquarium spullen!

Spullen besteld en de volgende dag in huis! Top!

Er ging iets mis met de betaling heb een mail gestuurd en vrijwel direct een reactie waardoor het in enkele minuten was opgelost. Dat noem ik service, want hoe vaak komt het voor dat een bedrijf dicht reageert. Maak je niet vaak mee. Top .

Prima en netjes afgeleverd

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.