Goede kwaliteit.

Goed verpakt en fijne plantjew.

Mooi product en snel geleverd.

Ik kocht een stekkerdoos. Maar omdat ik nogal van aparte dingen hou, was deze de uitgesproken variant voor mij. Niet alleen mooi. Maar ook nog met extra handige functies. Dus ik ben heel blij met dit product. Een standaard stekkerdoos had ik ook bij de Action kunnen halen. Maar voor design en extra functies geef ik liever iets meer geld uit.

Super goede service

Bestelling geplaatst en heel s el alles binnen. Netjes verpakt.

Voldoende

Dit veld is verplicht ?

Perfecte service

Snel en netjes bezorgd bij een probleem heel snel antwoord en n oplossing super!!!!

Netjes verpakt en snel verzonden..

Netjes verpakt en snel verzonden..

Snel en goed!

Zie hierboven!

Helemaal tevreden!

De planten kwamen goed verpakt aan. Voorzien van nummering, zo dat ze eenvoudig te plaatsen waren. De hoeveelheid planten is ruim voldoende. Maar het allerbelangrijkst: de planten waren vers, mooi groen. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Helemaal top! Na het plaatsen van de planten in de bak begonnen ze al na enkele dagen flink te groeien. Kortom, ik ben helemaal tevreden!

De plantjes zijn netjes en op afgesproken tijd geleverd. Ook het voer dat ik had besteld was netjes verpakt.

Snelle en goede service

Snelle levering , met goede kwaliteit planten

Geweldige artikelen en super goede service

Mijn bestelling is snel en overzichtelijk aangekomen ook waten de waterplanten netjes verpakt.Een echte aanrader en zeer goede prijzen.

Super spul

Wat een wonder spul is dit. Zie me alg echt verdwijnen . Super tevreden mee

Vriendelijk en mooie producten

Gewoon goed

Zeer goed planten

Ik ben dik tevreden van de planten die zijn gestuurd en ze doen prima in mijn Aquarium 100% goed en netjes verzonden perfect planten

Plantjes waren super goed verpakt.

Ik kon mijn bestelling helaas een dag later pas openen. Desondanks waren de bestelde plantjes nog steeds voorzien van vocht.

snelle en goede service

Raar , heb nog niets ontvangen!

Moeilijk om een beoordeling te plaatsen van iets ,dat je niet hebt kunnen ontvangen !?

Snel bezorgd mooie plantjes

Snel bezorgd mooie plantjes!

Altijd mooie planten en andere materialen. Na telefonisch overleg was het ook mogelijk om op een ander tijdstip te komen.

Heel netjes geleverd.

Snel, goed verpakt en super vers. In 1 woord top.

Geweldige webshop om zaken mee te doen.

Alles weer perfect geregeld.

levering en artikel prima maar..

ik snap de bijtelling niet en artikel had net zo goed door de brievenbus gekund gewoon met de post

Mijn retour niet behandeld naar een week

Kijk je mail

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.