Prijs kwaliteit en snelheid zijn zeer goed Snelle levering

Ene goed, andere matig

Het ene plant was goed, en groeit mooi. De andere 2 waren bij aankomst al niet mooi groen/ geel aan de onderkant.deze smelten nu weg in het aquarium..

Goede en snelle service. Website overzichtelijk.

Snelle verzending, goede prijzen

Echt blij

Goeie service ik kreeg mijn product echt snel

Beste online plantenwinkel

Planten zijn altijd in topconditie en ook de verpakking op trays werkt uitstekend. Bovendien is de prijs ook niet hoger dan elders. Een aanrader.

Was netjes verpakt... verder oke

Alles oke..

Snel

Mijn ervaring is goed en de aflevering is snel

Keurig

Snelle levering en jnapper prijs voor juwel helialux spectrum!

snel, vriendelijk en attent

Ik heb een lamp besteld voor een verouderd aquarium, maar heb een fout gemaakt bij de aanpassing. Ze gaven snel mijn geld terug en probeerden mij te helpen zo'n lamp bij andere leveranciers te vinden.

Prima winkelervaring

Breed gamma, met extra uitleg, en goede prijzen. Snel geshopt, betaald en geleverd!

Snel besteld snel geleverd

Het. Besteld en 3 dagen later in huis

Goede service en kwaliteit

De plantjes die heb ontvangen van goed van kwaliteit. En een snelle bezorging. Mijn complimenten.

Niet helemaal conform snel zenden, maar plantjes in goede staat

Snelle levering en goed verpakt

Uitstekende plantjes, goede prijs.

Alles goed, alleen was er in het pakket een plantenbakje verdraaid waardoor een plantje in de verdrukking is geraakt. Plantje doet het voor de rest gewoon wel goed.

Prima service!

Ik had een filterpomp en een flesje All in One elixer gekocht. Pomp Aqua flow 200 maakt helaas veel herrie, die er weer uit gehaald. Verzending was snel, de volgende dag in huis. Top.

Mijn bestelling was snel en in goede staat bezorgd en wat ik heel fijn vind is dat je het naar een ophaalpunt kunt sturen. Hoef ik tenminste thuis niet te wachten op een postbezorger die geen zin heeft om op mijn lastige locatie te bezorgen en dus gewoon niet komt en dan een ‘niet thuis’ melding mailt.

Prima winkel, snelle levering

Makkelijk om te bestellen via de site. Werd snel en goed verpakt geleverd.

Ik kocht eerst al jaren mijn producten bij AQUA STORE XL tot ik deze webshop vond. Goedkoper ruim aanbod dingen die ik er voor niet vond en nu wel. Verzending een stuk sneller dus ik blijf nu waar ik ben. Top Webshop en zeer goede kwaliteit en super snelle verzending.

Goed apparaat snel geleverd

Goede website, goed apparaat, goede prijs en snel geverd

Mooi plantjes

Ik heb plantjes gekocht voor mijn aquarium, en echt top kwaliteit! Beter als de winkel waar ik ze normaal haalde en een stuk goedkoper! Ook gelijk voeding voor de vissen meebestellen, dit scheelde ook 2 euro per potje. Word snel geleverd, en ik heb de volgende dag de plantjes geplaatst. Heb het nu ruim een week in huis. Echt heel blij mee.

Levering zoals belooft

Snel en correct.

Wat besteld was is geleverd.

Men leverde kwaliteit voor de juiste prijs.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.