Heel snel geleverd

Ik heb een Uv lamp en planten besteld. Alles is mooi gebleven, en de UV lamp werkt perfect.

Uitstekende service, perfecte planten in prachtige staat

Erg tevreden over mijn planten en de service!

Goede service en mooie planten!

Goede service en mooie planten!

Waanzinnig!

Wat een kwaliteit wordt er hier geleverd... De planten hier vandaan velen malen mooier dan ik in de winkel had gekocht. Dit noemen ze en zeker ik topkwaliteit!

Hartstikke goed

Prima in orde

Prima.

Goede prijs en snel aan huis geleverd

Zeer tevreden.

Goede service en snelle levering.

prijs/kwaliteit : top !

prijs/kwaliteit is top, steeds snelle levering !

Geweldig.

Diverse moederplanten binnen gekregen, zeer tevreden.

Snel Geleverd

Snel en netjes afgeleverd

niks mis mee

Goede prijs

Na veel zoeken ben ik deze website terecht gekomen, snelle levering, mooie prijs.

Goed verzorgd

Goed verzorgd en goede persoonlijke tip op de bon.

Prima kwaliteit planten. Ze waren lang onderweg maar waren nog prima

Super service

Goed!

Ruim aanbod in het assortiment.

Zeer ruim assortiment, met goede productbeschrijvingen. Verzenden en verpakken was echt super, veel zorg voor de planten. Planten zijn super mooi, en groeien al goed.

Uitstekend geholpen.

Snelle levering. Klacht naar tevredenheid opgelost.

Goed geregeld

Goed verpakt en en bezorgd via afspraak

Beste planten goede contact met Winkel!

Goede planten, aardig verkoper en Snel service!

Uitstekend!

Had een digitale thermometer van Juwel besteld maar die deed het niet, nadat we contact hadden gelegd werd het meteen opgelost! We werden zelfs nogmaals gebeld om de thermometer retour te sturen en nog voor we het wisten hadden we de nieuwe alweer in huis! Echt top! Bestel hier gerust wij bevelen dit bedrijf zeker aan!

Super bedankt

Goed verpakt top

Snelle levering, net ingepakt en duidelijke dienstverlening

Heldere status rondom bestelling, snel geleverd en goede prijs.

De perfecte planten voor een perfect aquarium.

Bij Aquaplantsonline ben ik nog nooit teleurgesteld. De planten die ik hier bestel en ontvang, zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en zorgen altijd weer voor een prachtige uitstraling van mijn aquarium. Voor mij is er (ook lokaal niet) een betere plantenshop dan Aquaplantsonline.

mooi starterspakket 4

Starterspakket 4 besteld, dit is keurig verpakt thuisbezorgd De plantensoorten netjes aangegeven De planten zien er mooi en fris uit Kortom erg blij mee

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.