Goede prijs en snel

Ik zou niets negatiefs kunnen verzinnen. Gewoon goed

Mooie planten en gord verpakt

Ze hebben altijd mooie planten en ze komen altijd goed verpakt over dus geen beschadigingen. Ga zo door.

2nd time ordering, still not up to quality

i recently got ALOT of plants, those said plants were filled with spiders, insects and black goey substance. Also, the delivery process did not come to door, did not ring door bell or intercom or anything..just left it in the lobby only for me to find it on the way out and it was almost dry.

Goed verzorgde levering en zeer goede en mooie kwaliteit van de planten

Snelle service en goede communicatie

Ik had een vraag en kreeg heel snel antwoord. Mijn bestelling werd dezelfde dag nog opgestuurd, ondanks dat ik te laat was. En dus de volgende in huis.

Planten in goede staat ontvangen en in aquarium geplaatst . Hopelijk gaan ze goed aan. Bedankt voor de levering.

Best oke

Ik ben best tevreden. Alleen het invitro plantje vind ik niet oké. Zat totaal niet vast in de gel. Ja, had foto kunnen maken maar dan misschien een eindeloze discussie. Heb het op hoop van zegen maar geplaatst. Misschien gebeurt er iets. Ik heb niet aanbevolen gedaan omdat ik nooit een bedrijf aanbeveel. Heeft niets met plantenonline zelf te maken.

Helemaal top

Als je vragen hebt of je hebt een probleem bij het bestellen dan helpen ze tot het is opgelost. Verder de bestelling is goed verzorgd en geleverd . Bij aquaplantsonline werken top mensen

Eerste keer bestelling gedaan en mooie planten geleverd. Aanrader absoluut.

Perfect. Snel en zeer correct.

Snel besteld en snel un huis klasse

ook voor advies goed adres

o.a. zeer behulpzaam bij het verhelpen van lekkage oud buitenfilter. en advies over de juiste materialen

Altikd zeer goede kwaliteit

Mijn ervaring door de jaren heen is dat het altijd goed tot uitstekend is. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan dan is een mailtje of een belletje zo gedaan en wordt het gewoon goed opgelost.

Ze denken niet in problemen maar in oplossingen! Toppers

Snelle verzending en producten goed verpakt.

Bestelling goed uitgevoerd en geleverd

Snel en goed geleverd

Planten zien er perfect uit. Mooi van kleur en lekker groot.

Planten zien er perfect uit. Mooi van kleur en lekker groot. Volgens mij zijn ze allemaal onder water opgegroeid, waardoor ze - hoop ik - snel zullen aanslaan in mijn aquarium

Snel, duidelijk, en zéér goede prijs/kwaliteit verhouding !

Was verbaasd over wat ze allemaal aanboden / in hun assortiment hebben, en dan nog eens voor hele scherpe prijzen. Dit is zeker een adres waar ik in het vervolg de spullen voor mijn aquarium haal !

Zoals altijd weer perfecte service.

De producten zijn zoals ik ze besteld had.

Snel en goed

Goede en duidelijke website. Snelle levering

Goed verpakt

Heel degelijk verpakt. Alle plantjes leven nog.

heel goed

het was heel goed verpakt, en het waren hele schone planten heel goed verpakt.ik ben heel tevreden-bedankt.

Geen klachten dikke 10

Prima website, groot assortiment en heeft wat je nodig hebt

Zoals titel zegt, kon goed vinden wat ik nodig had en goed assortiment. Prijzen voor de dingen die ik zocht was ook top. Snel en gratis verzonden. Wat wil je nog meer?

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.