prima verzorgd goede kwaliteit

Goed bevallen

Is de eerste keer dat ik iets online besteld heb hetgeen ik best lastig vond. Gekozen voor een starterspakket. Planten zijn goed maar wel veel zonder zeg maar met weinig of geen wortels. Achteraf had ik betere zelf planten uit moeten zoeken ivm met de verwachte hoogte van de planten in het pakket. Dit is mijn eigen keuze geweest en heeft negatieve invloed op Aquaplantonline. Waarom ik dit niet gedaan heb was omdat ik niet in kan schatten wat er bij elkaar kan qua kleur en model voor een mooie scape. De bezorging via Post nl verliep chaotisch doordat de info niet duidelijk was. Vandaag niet, dan morgen, toch weer niet, weer een keer morgen. maar ineens voor de deur in een niet door gegeven tijdsbestek. .

Helemaal top

Als zager goed uit

Top plantjes

Had online bij meerdere aquariumwinkels eerder bestelt Jammer genoeg waren ze niet mooi slecht zelfs al naar 2 weken kapot Nu ik jullie aquariumplantjes heb gaat het prima

Het goede onderdeel van mijn eheim pomp kwam binnen.

Mooie planten en goed verpakt!

Een plantenpakket besteld zodat deze op de woensdag verzonden zou worden. Donderdag kwam alles aan en ik was onder de indruk. Ik vond het toch wat spannend om online te bestellen, maar alles was keurig ingepakt, duidelijk nog vochtig en daarmee ook geen haast om te planten.

Eerste indruk zeer positief

Zeer goed contact, bij vragen kunt u rekenen op een snel antwoord! Ik heb pas op het einde alle informatie gelezen, maar zonder reservering waren er geen problemen met vroeg ophalen. De productprijzen liggen op een goed niveau, evenals de kwaliteit van de producten. Kortom, de winkel is een aanrader

Nice communication and the store keeps the promise of delivery expectation

After 2 working days, order was shipped, I am very happy with the service.

Elke bestelling dik in orde!

Mooie, frisse en gewoon top plantjes. Zoveel beter dan mijn lokale winkels! Aanrader!

Goede service, goede kwaliteit van de planten.

Plantjes zien er goed uit en de bestelde thermostaatverwarmingselementen zijn groter dan ik me had voorgesteld maar nog steeds heel bruikbaar voor mijn doeleinden.

snel en goed

netjes bezorgd

bestelling

geplaatst 19/01/24 en 20/01/24 geleverd Prima ben zeer tevreden

Supersnelle afhandeling en bezorging!

Ging allemaal naar wens....heel duidelijk allemaal en snelle levering echt top!

Frisse planten en goede service

Had aquariumplanten besteld en waren.allemaal in goede staat . De ijzertabletten waren niet voorradig en ze hebben me iets anders aangeboden (zelfs iets duurder) zonder dat ik ervoor meer moest betalen Dus een goede service Ook telkens bij vragen antwoorden ze snel en geven een goede uitleg

Prima plantles

Netjes verpakt

Wat ik besteld had was snel geleverd en niet duur

Jammer dat er geen kaartjes bij zaten

Ik heb twee bestellingen gedaan. Morgen komt de tweede binnen. Dat is maar 1 soort. Alleen de vorige zending was ik gefrustreerd omdat ik verschillende soorten echinodorussen had besteld. En geen enkel kaartje erbij welke plant het was. Heb via foto's op Google.gezocht welke plant welke was. Dat kan volgens mij een stuk beter.

Goed Geholpen

Wij hebben voor een nieuw aquarium hier tientallen plantjes gekocht. Alles was goed verpakt en kwam vlot aan; nadat wij een week deze planten hadden staan, hadden wij een vraagje over een van de plantjes. Na een mailtje werden wij vrijwel meteen geholpen, met uitgebreide uitleg en suggesties. Hele fijne service. Een grote aanrader!

Secuur en netjes verpakt

Plantjes waren heel netjes verpakt. Ze waren vochtig in een luchtdichte verpakking gedaan en konden niet verschuiven. Alles is er heel uit gekomen en we hebben weer een mooi fris aquarium! Enkel de verzendtijd duurde wel langer dan verwacht. Ik had dan wel op een zondag besteld, maar had verwacht dat het de dag er na verzonden zou worden, echter kwam de bestelling “pas” op donderdag binnen. Verder gewoon heel tevreden :)

Alles goed ontvangen.

Hele mooie plantjes. Prima verpakt.

mooie en nette plantjes op tijd binnengekomen!

Geweldige plantjes gekregen en ook mooi optijd!

Uitgebreide keuze in de webwinkel.Snelle levering .

vlot en snel

Zoals steeds duidelijke en vlotte bediening.

zeer snelle levering

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.