Topkwaliteit planten

Een week wachten op de bestelling maar de kwaliteit maakte het volledig goed

Goede producten en snelle levering

Meerdere malen verschillende producten gekocht besteld en zeer tevreden.,

Goede servies alleen met een planten beschadigd

Ik bedoel dat er 2 planten er niet al te best uitzag. Een er al uit gehaald en de andere reed het ook niet!!! 2 van de 13 dus dat. Maar kan het ook niet aan het vervoer liggen. Ik had het idee dat ermee gegooid was. Maar perfect en snel.

Heel goed voor elkaar!

De planten kwamen zorgvuldig verpakt aan en waren in goede staat, ook word alles heel snel verzonden. Zeer zeker aan te raden!

Goede service,prachtige plantjes

De plantjes voor me aquaria kwamen goed verpakt en in zeer goede staat bij bij thuis bezorgd.

Betrouwbaar

Goede producten en vlotte levering

Goede service, gezonde planten

Meerdere malen bij Aquaplantsonline besteld. Tot nu toe altijd tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Helemaal top!!!!!

Snel geleverd en keurig (beetje groot) verpakt.

Optijd geleverd

Prima product

Nette verzending en bescherming plantjes

De plantjes waren zeer goed en beschermend verpakt. De prijs/kwaliteit verhouding is ook erg goed. Wat verbeterd zou kunnen worden is de snelheid van de verzending en de prognose van wanneer het pakket wordt verstuurd duidelijker aangeven. Nu had ik geen idee wanneer ik de plantjes zou ontvangen.

Wat ze beloven, doen ze

Een bedrijf een bedrijf, een woord een woord... Gied=goed, dit was uitstekend

Gewoon goed

Duidelijke site en een snelle afwikkeling van alles.

Vriendelijkheid antwoordmail

Bij het bestellen is het moeilijk om in de winkelwagen het aantal te corrigeren en als het betalen mis gaat blijft de bestelling bestaan wat meestal niet zo is met het gevolg dat ik voordat de betaling was gelukt vier pompen had besteld wat probleemloos is opgelost.

Keurig strak geregeld

Opvolging van mijn bestelling liep uitstekend. Eheim ledverlichting. Prima

Netjes verpakt snel geleverd

Snel geleverd netjes verpakt goede prijzen

Goede prijs

Een heel nette prijs en Zeer snelle levering

Keurige levering.

Product zoals beschreven. Duidelijke verzending.

Geweldige service

Groot assortiment en prima service. Onderdeel was beschadigd aangekomen maar werd direct netjes opgelost door dezelfde dag een een nieuwe na te sturen. Snel antwoord op vragen, vertrouwd bedrijf.

Mooie kwaliteit, keurige verpakking

Mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit planten

Prima verpakt geleverd op de dag zoals van te voren is vermeld

Producten zijn in orde zoals beschreven en levering was ook zoals gemeld iets later door de feestdagen bedankt voor de service Gr Bart

Zeer goed.

De bestelling duurde door de feestdagen wat langer maar dat stond netjes op de site, de planten kwamen goed verpakt dus allemaal heel. Volgende keer bestel ik weer aangezien de prijzen ook gescherpt zijn!

Het meeste was goed. En mooi

Alleen de lobelia doet het niet zo goed. Maar dat geef ik nog even wat tijd. Maar de anubias en alle mos soorten waren mooie plantjes.

Planten bestelt en prima ontvangen

Goed en snel

Juiste product en snel geleverd.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.