Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd Wel jammer dat DHL niet zo zorgvuldig met pakketten omgaat, pakket was zo plat dat het bijna door de brievenbus paste.

Goede kwaliteit

Een snelle levering en bij de vraag of ik er een artikel kon bijvoegen nadat ik m’n bestelling was afgerond werd hier niet moeilijk overgedaan en was het binnen no time geregeld. Top service

Goede support en mooie planten

Eerste keer besteld, ze legte alles netjes uit en de plantjes kwamen erg netjes aan en doen het erg goed in mijn nieuwe bak!

Tevreden

Nog nooit problemen gehad met levering..waren deze keer geen plantjes wat ik besteld heb ..dus kan enkel zeggen dat ik tevreden ben met levering

Prim service

Doen waar ze goed in zijn

Mooie planten en snelle levering

Net een paar dagen voor kerst besteld en mooi op tijd binnengekregen .kon m'n mentor ze mooi plaatsen

Zeer mooie moederplant gekregen

Zeer mooie moederplant gekregen een echte aanwinst voor in het aquarium

Prachtige plantjes

Net mijn tweede bestelling van Aquaplantsonline binnen gekregen. Wat een mooie en grote planten! En dan voor zo’n prijsje, heel erg blij mee.

Meedenkend en behulpzaam

Had met spoed wst nodig kon de bestelling gedeeltelijk ophalen wat niet voorradig was werd netjes nagestuurd

Top top top

Fijne en betrouwbare webshop!

Fenomenaal

Plantjes en medicatie besteld had de nieuwjaars mededeling gemist en gevraagd of ze de bestelling konden splitsen zo dat ik in ieder geval de medicatie bezorgd kon krijgen. Klantenservice is uitmuntend begreep mijn zorgen een dag later had ik zo als beloofd de medicijnen in huis. Vandaag de rest ontvangen en zo als altijd zijn de plantjes super gezond en zien er prachtig uit in het aquarium.

Een prima product aan een goede prijs en snel geleverd.

Product zoals op de foto & beschrijving, prijs goedkoper dan elders. Voor de levering heb ik gekozen voor "DPD" en was snel geleverd. Mijn volgende aankoop zal zeker terug bij "Aquaplantsonline zijn. Zeker en vast een aanrader. Met vriendelijke groeten, Gomez Jorge Marco

Snelle levering, product zoals verwacht.

Snelle levering.

Top.

Erg snel, laagste prijs

Toen ik de bestelling plaatste, werd deze binnen de kortst mogelijke tijd geleverd

Zéér service gericht als de levering niet compleet is. De volgende dag wordt dit gelijk gecorrigeerd.

Snelle levering goed verpakt.

Uitstekende kwaliteit en supersnel geleverd.

De planten en overige benodigdheden zijn van uitstekende kwaliteit en het maken van een afspraak voor het ophalen maakt het helemaal af. Prima geholpen en nog extra adviezen voor het inrichten van mijn aquarium.

Het was een top ervaring.

Bestelling online gedaan en na betaling was de bestelling op één dag geleverd in België. Alles was zoals het hoort. En aan een zeer mooie prijs. Bedankt voor de vlotte service.

Goeie service

Goeie snelle service . Ook via mail!

Je krijgt wat je besteld

Makkelijke website met eerlijke prijzen De kwaliteit van de planten is prima!

prima levering

Zoals men mag verwachten van een dergelijke webshop, gewoon goed.

Levering volgens afspraak en producten zoals omschreven. Dikke prima.

bestelling ziet er goed uit

ook de instructie filmpjes zijn zeer leerzaam.

Planten zijn mooi. Duurde wel een aantal dagen voor ze verstuurd werden. Jammer genoeg nu wel een slakken uitbraak.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.