Erg netjes verpakt en prima kwaliteit. Zeker een aanrader.

kwalitatieve planten

Goede planten en goed verpakt

prima op tijd bezorgd.

bestellen eenvoudig. bezorging ok, ook naar een ander adres.

Goede service, mooie planten.

heelk goed

Wat een prachtige planten heb ik gekregen , fantastisch. mvg C.J. van Leeuwen

Snel en goed product zoals omschreven en goed verpakt!

Redelijk goed

Jammer dat niet werd aangegeven dat een van de artikelen niet direct geleverd kon worden. Dit pas na vraag wanneer er geleverd kon worden. Werd wel zeer goed gereageerd op melding van vervelende banner in de app.

mooie planten

volgende keer bestel ik weer bij jullie

Verbazingwekkend!!!

Verbazingwekkend? Ja, omdat ik niet verwacht had zo'n mooie, groene, vers en netjes ingepakte planten thuis gestuurd te krijgen. En nog snail & bug free ook ;-) Zeker het geld dubbel en dwars waard....en qua prijs zeker niet te duur. Voortaan blijf ik mijn plantjes mooi bestellen bij Aquaplantsonline. Ik en mijn vissen zijn er ontzettend blij mee, ga vooral zo door.

Goed ingepakte producten, komen overeen met de beschrijving.

Producten netjes ingepakt, komen overeen met de beschrijving.

Goed verpakt. Nette planten

Jammer dat je niet vermeld krijgt voor het bestellen, dat er maar 3X per week word verstuurd. Mijn situatie was . Donderdag besteld, Dinsdag in huis. Had ze graag voor het weekend willen ontvangen.

Mooie, goede kwaliteit en goedkope planten, verzending kan sneller

Geweldige planten voor een goede prijs. Zit best veel in een invitro potje en/of normaal potje. Alleen de verzending was een beetje sloom. Wel perfect aangekomen

Zelden zulke mooie aquarium planten ontvangen.

Prachtige aquarium planten besteld en gekregen in een zeer goed verpakte doos.

Planten van prima kwaliteit, maar meer gekregen dan ik wou.

Zoals altijd waren de planten die ik heb gekocht van prima kwaliteit, maar er zat meer in de planten dan alleen de planten die ik wou. Mij idee was om een azië biotoop te gaan maken, maar in de planten die ik gekocht heb bleek ook stukken mos te zitten. Na (hopelijk) alles er tussenuit geplukt te hebben kom ik er achter dat er ook eendenkroos tussen de planten zit. Ik hoop dat ik er alles uit heb kunnen halen, maar ik ben er bang voor dat mijn bak uiteindelijk alsnog overwoekert wordt door de ongewenste lifters.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van aquarium waterplanten op deze website. Ze kwamen snel en in perfecte staat aan. De variëteit en kwaliteit van de planten zijn indrukwekkend. Mijn aquarium ziet er nu prachtig uit dankzij deze planten. Sterk aanbevolen!Bedankt voor de geweldige service!

Mega service

Planten echt mega vers. Top spul

Levering snel en erg goed

De bestelling werd netjes en snel geleverd de inhoud was meer dan perfect verpakt en de prijs viel mij mee al met al een dikke voldoende voor Aquaplantsonline.

Goede kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Vorige week 10 plantjes besteld via de website. Ben zeer te spreken over de plantjes. Toevallig was mijn vader even op bezoek van de week en vroeg hij waar ik mijn plantjes vandaan had. Ik zei daarop bij Aquaplant en gelijk zei hij. O dit bedrijf bestaat al jaren en zijn echt geweldig voor plantjes. Toen ik vroeger mijn tank had ging ik daar ook altijd heen. Ze hebben een breed assortiment en kunnen goed advies geven over de plantjes. Dus ik ga zeker de volgende keer als ik nieuwe plantjes nodig heb weer terug.

Mooie plantjes, eersteklas service.

Ik kocht een "Verrassingspakket" plantjes voor de opstart van mijn aquarium. Dat bleek een heerlijke keuze: een zeer mooi uitgebalanceerd pakket, heel zorgvuldig en veilig verpakt (voor de trip van meer dan 200km, kortste route). De eerste vier dagen onder water hebben ze alvast overleefd. Ik vergat wat drijfplantjes bij de bestelling. Ik stuurde hen een mailtje en welgeteld 9 minuten later waren die aan het order toegevoegd. Ook na levering mailde ik nog een vraagje, en geen 20 minuten nadien had ik een antwoord met persoonlijk advies. Absoluut tevreden.

Goed verpakt, en snel geleverd

Ik weet niet wat er gebeurt is maar deze keer had ik geen dag of tijdstip van levering of verzending gekregen. Was een verassing wanneer het pakje toekwam.

Mooie plantjes, goed en veilig verpakt voor transport en snelle correcte levering.

Gekochte planten waren ver boven de verwachting

Nergens anders heb ik zulke mooie planten gekocht voor die prijs. De kwaliteit is boven verwachting en de service ook. De planten zijn vol en zitten goed in de wortels, daarnaast veel groter dan ik elders kan kopen tegen deze prijs.

Altijd goed.

Ruime keus en veel informatie op de site. Goede kwaliteit van planten.

Goed, ook telefonisch uitstekend geholpen

Snel besteld, goede prijzen, prima snelle afwikkeling. Ik had wat vragen over de plkanten en kreeg direct iemand aan de lijn. Uitstekend geregeld

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.