snelle levering en goede producten

mooie planten en goed verpakt.

Prima planten

Prima planten, keurig verpakt. Kwaliteit niets mis mee, prijstechnisch ook dik in orde.. Enige minpunt vind ik persoonlijk dat de levertijd langer is dan elders, en emailbevestinging van bestelling, betaling en factuur en mogelijk een email met track and tracé wanneer bestelling verzonden is voor mij afdoende. Het aantal mails vwb de status van de bestelling vind ik persoonlijk wat veel maar zoals gezegd dat is persoonlijk. Het product is goed en daar gaat het uiteindelijk om, maar dat de levering toch snel 4 a 5 dagen duurt is voor mij bij een vervolgbestelling toch iets om in overweging te nemen.

Een fijne online shop!

Telefonisch goed te bereiken en snel antwoord als je een vraag d.m.v. e-mail stelt. Een groot assortiment. Ik heb er een paar keer iets besteld en ben zeer tevreden.

zeer snelle levering

Perfect verpakt, snel verzonden. Goede kwaliteit planten. Kon niet beter!

snelle klantenservice

duidelijk en fijne app ik had een vraagje en kreeg snel een duidelijk antwoord goede prijs ruime keuze en de planten waren erg mooi zagen er vers uit alleen de CO2 fles had wat beter ingepakt kunnnen worden maar zeker een aanrader

Wat ik nodig had

Gewoon super!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Een hele snelle levering en het wordt prima verpakt.

Goed heel Goed

goede betaalbare kwaliteit ruim asortiment voor een ieder wat wils

tot volle tevredenheid!

Een snelle levering van een goed product.

kan in een woord, prima

Aan de telefoon, duidelijke uitleg. En verder prima behandeld.

Ondanks dat het iets langer duurde doordat iets niet op voorraad was netjes op de hoogte gehouden en alsnog snel in huis

prima verlopen

zoals het hoort als je iets besteld nettjes geleverd en zeer tevreden

Snelle levering en producten degelijk verpakt

Goede en snelle levering

Nette prijs, snelle levering

Heldere communicatie en snelle levering. Tevreden dus.

Een absolute aanrader!

Mijn bestelling was erg goed verpakt en de plantjes zijn ontzettend mooi en vers. Het scheelt waarschijnlijk ook dat de plantjes op vaste dagen verzonden worden, dan zijn ze nog helemaal mooi en sterk. Daarnaast vind ik het prettig dat ik zelf kan kiezen welke bezorgdienst het gaat bezorgen en op welke manier. Kortom, ik ben meer dan tevreden!

Niet alle invitro plantjes even vers

Flinke bestelling gedaan met planten en wat invitro. Die laatste hebben het erg moeilijk, 2 van de 3 invitro plantjes waren in de verpakking als aan het smelten. De restanten lijken het wel te redden.

Snel afhandeling

Snelle levering en alles prima

Alles is perfect verlopen.

Alles is perfect verlopen.

Led verlichting was snel geleverd. En nog voordelig ook.

Als beginnend aquariumhouder had en nog velen vragen . En werden allemaal beantwoord door een medewerker Het bestelde werd 1 dag later bezorgd

Snel binnen

Alles was heel snel binnen en compleet. Ik heb mijn aquarium op kunnen starten en heb er nu al bijna een week plezier van.

Geleverd zoals beloofd

Prachtige planten geleverd

Plantjes gekocht, alles is goed gegaan, je krijgt netjes bericht wanneer het word oogestuurd etc. De plantjes zagen er prima uit en doen het goed in mn aqaurium.

goede producten

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.