Correcte en snelle levering, top kwaliteit

Correcte en snelle levering, top kwaliteit

Goed assortiment, snelle levering

Had een ph sensor nodig voor het zwembad en via de site een prima exemplaar gevonden en besteld. Snel geleverd en gemonteerd en alles werkt weer super. Mocht ie onverhoopt weer stuk gaan, dan kom ik hier zeker weer terug ;-)

Ze doen wat ze beloven. Prima

Ik kreeg alles op tijd geleverd.

Slecht

Lang op de plantjes moeten wachten. En ze zeggen vers van de kweker maar dat is niet zo en wel goed verpakt maar ze waren wel een beetje droog de plantjes

Diverse spullen voor het aquarium besteld en de volgende dag al geleverd. Compleet en keurig verpakt. En de prijzen zijn ook prima!

Goed en netjes verzorgd.

Keurig..

Alles naar wens

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering die je kan opvolgen, planten goed verpakt, top

Mooie planten, goede klantenservice

Heb het verassingspakket besteld, nadat ik telefonisch wat hulp had gevraagd. Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen. De planten kwamen heel mooi verpakt aan en staan nu mooi in mijn aquarium. Ik ben benieuwd hoe goed alles aanslaat, maar dat zal vooral liggen aan mijn licht, de plantenvoeding en de waterkwaliteit. Ik beveel het verassingspakket zeker aan, het is een mooie combinatie!

Always perfect!

Really quick delivery and good prices. Good customer service and the most beautiful and good quality plants in vitro in the market at best prices. The last plant ordered was Christmas Moss in vitro, so gorgeous that I am replacing most java moss from my aquariums with that other. New order to be placed soon.:) Thanks

Zeer positief

Bestelling was goed verpakt. Mooie planten.

Prachtige planten!

De eerste keer online aquariumplanten bestellen was best spannend. Maar wat een mooie planten, gezond en mooi formaat. Groot voordeel dat ik een plan kon maken voor de beplanting zonder afhankelijk te zijn van het aanbod van de lokale handel. Ik heb meteen meer besteld om de rest van mijn aquarium te vullen.

Prachtige planten

Zeer snelle levering van allebei mijn bestellingen! Plantjes waren zeer goed verpakt en in zeer goede conditie

Super tevreden levering

Zeer tevreden met de bestelde planten.mooie exemplaren en goed verzonden.

Extremely happy!

Ik was absoluut in de wolken en blij met de planten... ze zijn prachtig en mijn aquarium ziet er heel natuurlijk uit en de vissen zijn erg blij. Ik kon de boomversiering niet gebruiken. Het was te groot... ik dacht ook dat het echt hout was en geen kunststof, dus ik zou het toch niet gebruiken. Ik zou het graag willen retourneren, maar ik weet niet zeker of ik dat kan, aangezien ik het label heb verwijderd voordat ik besefte dat het geen hout was.

Fijne onlinewinkel ervaring

Alles ging vlot

Mooie gezonde planten

Mooie gezonde planten die netjes waren verpakt.

Heel goed.

Super snelle levering.

Snelle nette levering.

Ik heb goed contact gehad nadat is gebleken dat mijn betaling mislukt was. Ik ben goed geholpen hoe ik snel en eenvoudig mijn bestelling alsnog kon betalen. Daarna was de snelle levering een feit. Mijn bestelling was ook goed verpakt in een stevig doosje. Alles dus heel netjes en correct afgehandeld.

Prachtige en gezonde planten!

Planten goed vochtig binnen gekregen, netjes verpakt. Groen, rood en gezond. Na een week ook geen last van “smeltende” planten. Volgende keer weer hier bestellen!

Goede levering

Besteld en geleverd, wat dat betreft prima. Enige verbeterpunt is de agenda voor ophalen, die oogt rommelig en stond op de website nog op wintertijd. Hierdoor is de bevestiging een andere tijd dan de tijd die je op het web ziet.

Goede en snelle service

Aqarium planten besteld . Met 3 dagen thuis bezorgd . Mooie frisse planten , goed verpakt , slaan goed aan , en staan er nu na een week al prima bij .

Snelle levering, planten zagen er top uit

Goede ervaring ga zeker vaker bestellen als ik plantjes nodig heb.

Perfecte verzending

Planten zeer netjes ingepakt, informatievoorziening vanuit de verkoper ook perfect!

Zoals je kunt verwachten

Ben tevreden met de planten. Al vond ik wel dat sommige planten wat slecht beworteld waren maar dat heeft men uitgelegd

prachtplanten

Mooi plantenstarterspakket voor een aangename prijs. Keurig verpakt en bezorgd zoals aangekondigd. Aquarium ziet er weer top uit!!!

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.