Gewoon goed.

Snelle levering, prima planten en niet duur.

Mooie planten, goede prijs Top

Mooie planten, goede prijs. Top

Mijn ervaring was prima

De planten waren netjes verpakt en van prima kwaliteit

Vragen worden snel beantwoord. Ruime keuze en netjes verzonden

Na jaren van geen aquarium, terug klant bij aquaplantsonline, en zoals ik gewend was, perfecte service. Foutje gemaakt met order inpakken maar perfect opgelost.

Had tot 2 maal een defecte diffuser ontvangen. Maar men heeft netjes een derde gestuurd die wel heel was.

Mooie plantjes gekregen maar wel klein

Netjes afgeleverd. Wel had ik via de site nog een vraag gesteld. Maar die is niet beantwoord.

redelijk

foute levering

Helemaal goed.

Alles netjes verpakt binnen gekregen en goede kwaliteit.

De eerste keren dat ik artikelen bestelde, snel en netjes op tijd geleverd.

Zaten twee bij met bruine wortels, maar voor de rest goed. Mvg. Fré.

Niets op aan te merken.

De aquariumplanten kwamen in prima staat aan. En veel goedkoper dan in de winkel, als je meerdere planten nodig hebt. Bovendien veel keus.

Ik bestel altijd bij jullie vanwegen de lage prijs in vergelijking met andere winkels. Ik had in mijn bestelling verschillende soorten rotala's, maar omdat er geen naamplaatjes bij stonden kon ik niet herkennen welke soort ik in me handen had. Dit is het enige nadeel in jullie bestellingen. Klanten schrijven de meest domme reviews op jullie website. Ik kan me hier totaal niet in vinden! Ga zo door met de verkoop van betaalbare plantjes! Groetjes, Eltjo

Mooie planten!

Snelle levering van mooie planten. Ik had problemen met mijn account en ik werd hier heel vlug en goed mee geholpen. Goede service!

Mooie planten en goed geleverd

Vlot en goed verpakt

plantjes

Had plantjes besteld maar een deel was al drab bij binnenkomst. Zijn direct de vuilnisbak ingegaan.

Ronduit geweldig!

Prachtige planten, goed verpakt. Ook geen kleine bosjes, wat andere partijen nog wel eens doen. Dit gaat mijn nieuwe vaste adresje voor aquariumplanten worden.

Heel tevreden over de dienstverlening en het product.

Vanuit Aquaplantsonline werd duidelijk gecommuniceerd tijdens de de procedure van mijn bestelling. De bestelling werd bij mij thuis afgeleverd zoals voorafgaandelijk gepland. De bestelde plantjes waren in uitstekende staat.

Mooi en handig

Mooie planten, sommigen al lekker groot. Degelijk verpakt en geseald. Handig met de plattegrond waar wat moet, de plantjes waren keurig genummerd en geordend, kan niks fout gaan. Ze doen het allemaal prima na een week.

Planten besteld en die worden enkel op bepaalde dagen verstuurd om de versheid te garanderen. Ik kan zeggen dat ik vandaag veel planten ontving die gisteren werden verstuurd en ze waren allemaal in perfecte staat! Ook de prijs/kwaliteit is top. Ik kan alleen maar deze winkel voor 100% aanbevelen !

super

snel besteld, meteen in huis

snelle en correcte levering. goede informatie vooraf

Niet twijfelen, gewoon bestellen.

De planten zijn van prima kwaliteit. Ik heb mijn nieuwe aquarium ingericht met planten van deze winkel. De bezorgdienst had de doos beschadigd maar door het gebruikte opvulmateriaal had dit geen invloed op de kwaliteit van de planten. Daarom adviseer ik om niet te twijfelen maar gewoon te bestellen, de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Very nice plants and so vivid

altijd goede producten

koop hier vaak mijn vis producten en co2 tot nu toe goede en snelle duidelijke levering

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.