Prijs/kwaliteit in orde, levering mag sneller

Goede site, makkelijk in te navigeren. Bestelling loopt soepel. Levering zou sneller mogen: zaterdag besteld, woensdag geleverd.

Prima en snel.

Ruime keuze. Snelle levering. Professioneel advies. Een dikke aanrader.

Gewoon makkelijk,

Gewoon makkelijk

Terleur gesteld

2 de keer dat ik hier bestel bestelling duur lang voordat het binnen is. Zit nu weer een week te wachten op mijn bestelling. Planten ect is wel netjes verpakt, maar niet alles overleeft het jammer genoeg. Maar is wel voordelig genoeg om het verlies te nemen.

Zeer vertrouwd

Bestelling op verwachte tijd ontvangen, Blij met het product.

Mooie verse planten

Planten zijn snel binnen gekomen. Deze waren alle gezond binnengekomen en goed verpakt

Goed verpakt, op tijd geleverd.

Plantjes waren heel goed verpakt zodat ze niet uitdrogen. Mooie plantjes.

Goede kwaliteit en uitstekend verpakt

Niet verwacht dat aquariumplanten zo netjes en veilig verpakt zouden aankomen. De planten kunnen niet beschadigen tijdens transport.

top!

goed verpakt, mooi en netjes aangekomen, en zeker snel ontvangen, ik zeg top!

Product is netjes geleverd

Bestelling gedaan voor een lilly pipe. Netjes verpakt en geleverd.

Top product.en snel geleverd. Ook tel makkelijk te bereiken. Top zaak.

Levering was in orde

Plantjes waren goed ingepakt, zijn gezond toegekomen. Alles in orde dus.

100% klantgerichte service

Heel goede ervaringen met aquaplantsonline er zat een foutje in de bestelling die ik ontvangen had wat totaal niet hun schuld was maar van de fabrikant dit werd binnen een paar dagen opgelost zonder dat ik er extra voor moest betalen vooral het persoonlijk telefonisch contact vond ik fijn vele maken beter dan alles via email te moeten doen ik weet voortaan waar ik mijn aquarium spullen vandaan haal top organisatie

Goede planten, snel geleverd

Javavaren en Anubias hadden kleine donkere punten maar daar ontkom je waarschijnlijk niet aan. Sterke, mooie planten en vriendelijke medewerker/eigenaar.

Altijd goede ervaringen

Ik bestel zo nu en dan plantjes. Zijn altijd prachtig

Prima. Netjes en optijd geleverd.

Product goed en snel geleverd, en voor een leuke prijs.

Fantasties prachtig licht.

Ik ben tevreden.

Toppie

Was zeer snel binnen twee tl lampen Waren super ingepakt je wel goed. Voor mijn is er geen betere Aquaplant bedankt

Prachtig

Mooie planten en heel goed verpakt voor verzendig.

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld, snel verzonden, goed verpakt. Enige aanmerking was de bezorgdienst. Maar daar kan Aquaplantsonline weinig aan doen!

Kwaliteit

Heb plantjes besteld en het zijn echt hele mooie en van zeer goede kwaliteit. Netjes verpakt en binnen op de afgesproken dag. Top.

Planten zitten goed verpakt en zien er mooi en fris uit

Ik kom hier vaker voor plantjes

Bestelling was snel afgeleverd. Plantjes goed en netjes verpakt.

Teleurstellend

Matten gras , op dubbel gaas zijn niet te knippen ! En na vier x spoelen kwam er nog kroos uit Ze slaan ook niet aan. Worden nu al lelijk. Jammer. Had er meer van verwacht De mosbollen zijn wel mooi op kleur. Maar erg klein. De vitro plantjes zijn wel goed. Verzenden duurde mij ook iets te lang. Verder wel n mooi assortiment en goede prijs. (Ik zou wel aanraden iets meer info bij de planten te zetten b v dat de matten op ijzergaas vast zitten.)

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.