Tot nu toe geen klachten

De site is duidelijk, de levering en berichtgeving daaromheen kloppend en op tijd.

Oke

Alles prima .

Eerste bestelling ging fout door post nl Na contact werd direct nieuwe gestuurd Mooie planten Zeer goede services

Mooie planten en als PostNL geen vertraging had gehad ook een snelle levering

Fijne service en mooie planten

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Planten waren in goede staat en zien er mooi uit. Top, zeker een aanrader

Prima en snelle bezorging

Mooie planten

Mooie planten gekregen en die waren goed verpakt.

Mooie online Shop

Mooie online shop met alles voor je aquarium kom zeker terug

Goede service en prijs

snel gelevert en goedkoper als de concurentie

Goed verzorgd

Super service

Ik ben echt blij met de plantjes, echt mpoi.en gezond.

Deze is mijn eerste ervaring met aquaplantsonline, goede service en top kwaliteit planten. Zal mijn verdere benodigheden voor mijn aquariums hier doen.

Bezorging duurt lang :(

Op donderdag besteld, alles op voorraad, levering duurt dan toch nog 6 dagen. Kwaliteit is goed

Alles zag er goed uit

Al mijn bestellingen Aquaplantsonline

Al mijn bestellingen bij Aquaplantsonline volgens afspraak nagekomen. Snelle levering. Al mijn bestellingen zowel hardware en planten. De planten zien er fris en goed uit. Mijn ervaringen kan ik alleen maar zeggen is Top, ook als je om advies vraagt communicatie is goed. En Aquaplants is een betrouwbaar bedrijf. Ik ben al jaren klant hier. En ik ben weer opnieuw bezig om mijn aquarium op te starten. Team Aquaplants bedankt weer voor jullie Top service.

GEWELDIG

Mijn bestelling werd op de afgesproken tijd en datum geleverd, met de grootste zorg was het verpakt en kwam vers uit de doos, Voor mij een goede ervaring, met de zekerheid om opnieuw te bestellen wanneer nodig. Bedankt Vr. Groet Wim

Niks op aan te merken

Product goed ontvangen. Iets later dan verwacht maar dat is niet erg. Zou een volgende keer hier weer bestellen. Prijs was wel top.

Netjes gebeld en als nog snel gekregen

Zoals altijd goed

Ben erg tevreden, ben hier al lang klant en de prijzen zijn goed.

Gewoon heel tevreden

Snelle verzending en alles is heel mooi ingepakt

Goede ervaring

De planten die ik had besteld waren goed verpakt en keurig in de wortels. Het geheel zag er netjes uit en doen het ook goed in het aquarium, beschrijven op de site was uitgebreid genoeg

Goede kwaliteit en service

Website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk wat bestellen gemakkelijk maakte. Het voorbereiden en bezorgen was goed te volgen door het actief delen van statusupdates en track&trace info. Planten zijn in goed conditie aangekomen, waren keurig verpakt en gezond. Enige verbeterpuntje is een labeltje met de plantnaam/specificaties erop toevoegen. Dat maakt het wat makkelijker om ze ook op de juiste positie in de bak te plaatsen. Ik zal een toekomstige bestelling zeker hier plaatsen.

Goed contact via mail. Ik had waterplanten. Had er 4 besteld en kreeg er 5. Goed verpakt en prima kwaliteit. Echt een aanrader deze online shop!

nog nooit teleurgesteld, snel en betrouwbaar

altijd bestel ik hier. En als ik vragen heb, beantwoorden ze die ook snel en met veel kennis. Jammer dat hun winkel niet in mijn buurt zit, anders ging ik er gewoon heen, maar bestellen gaat goed.

Prima ervaring!

Planten waren goed verpakt, snelle levering, planten zien er goed uit. Groeien nu al als kool!

Ontevreden

Pakketje nog steeds niet ontvangen had er gister al moeten zijn. Email word niet beantwoord n og steeds onbekend wanneer mijn pakketje komt beetje raar als er bin staat voor zover laat besteld volgende dag in huis. Prijzen zijn ook niet de moeite waard en hun deals zijn nep aanbiedingen. Waardeloos

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.