Er was van mijn bestelling de verkeerde lamp opgestuurd. Na een telefoontje is er een retour aangemaakt en daarna de juiste lamp opgestuurd.

Geweldig.

Heb er al vaker spullen besteld en altijd goed geholpen. Echt een aanrader.

Gemakkelijk te bestellen Snel en juist geleverdbtegen een scherpe prijs

Planten zagen er goed uit en bestelling kwam iets van 3 dagen later. Let wel op dat bij niet in vintro planten slakkeneitjes kunnen bevatten. Heb ik eerder bij een andere partij ook gehad, dus volgens mij ontkom je daar niet aan. Opzich niet erg, want of je hebt extra diertjes of je moet de plantjes voor de zekerheid even in quarantaine zetten.

Mooie spullen tegen de beste prijs

Goede winkel. Ik werd vriendelijk geholpen via de mail helemaal top!

Snel geleverd, goed verpakt en beste prijs

Snel geleverd, goed verpakt en beste prijs

Goed en snel

Had een vraag over mijn bestelling en binnen 5 min antwoord. En spullen worden goed verpakt en snel geleverd. Top

Verzekering duurt erg lang

Terwijl alle producten op voorraad waren werden ze pas 3 dagen later verzonden.

Duidelijke communicatie, goede kwaliteit en prijs

Planten, pomp, lamp en waterbehandeling gekocht. Snel geleverd en alles netjes verpakt en goed aangekomen. En dan ook nog eens erg voordelig. Super!

Snelle reactie, verkeerd advies

Onbevredigende afhandeling na aantoonbaar onjuist antwoord op mijn vraag.

Veel keuze, goede producten

Kwaliteit van de plantjes is goed. Goede service, de laatste keer miste ik iets in mijn bestelling, na dit gemeld te hebben werd er direct actie ondernomen en heb ik een dag erna het product ontvangen, echt TOP! Aquarium staat er weer netjes bij!

Erg slecht

Planten slecht verpakt en van lage kwaliteit. Duurde 4 dagen voor het uberhaupt werd verzonden

Uitmuntend

Invitro planten zijn super, schoon ziet ze na 3 dagen al prachtig ontwikkelen. Klein foutje in bestelling goed en snel opgepakt en opgelost

fantastisch.

Precies gekregen wat ik wou,vlot geleverd,ik ben zeer tevreden.

Geleverd zoals afgesproken.

Duidelijke website, snelle service.

Zie hierboven.

Snelle levering en een goede prijs.

Super!!!

Leuke mensen, goede communicatie en meedenken met de klant.

Supersnel verzonden .en zeer lage prijs voor topkwaliteit

Vlotte levering

Vlotte levering van de artikelen, binnen 24 uur. Erg fijn dat kleienere bestellingen ook in de pakketautomaat van Postnl kunnen worden bezorgd.

Very good quality

Very good quality and fast sending ,plants very nice.

Prima producten

Voor het eerst bij aquaplants online besteld. Website is overzichtelijk en het bestellen en betalen gaat prima. Producten netjes ontvangen de planten zijn van goede kwaliteit en netjes verpakt alleen de verzenddoos was zeer beschadigd. Verzending zou wat sneller mogen.

Goeie sevice en goeie planten

Goede en snelle levering!

Mijn bestelde producten waren er heel snel. Top!

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.