zoals altijd, snel en in orde !

snel verzonden, snel geleverd en goed verpakt, zoals altijd !

Aquaplantsonline is zeker aan te bevelen

Mooie planten , zeer goed verpakt en snelle levering

Goed alleen langer moeten wachten dan verwacht

Zag overal de reacties snelle levering en aangezien mijn lampen kapot waren heb ik op deze site me lampen gekocht in de hoop ze snel binnen te krijgen maar heb een week moeten wachten dat vind ik persoonlijk geen snelle levering zou de site wel aanbevelen maar vind ook dat ze op de site moeten vermelden dat je toch wel bijna een hele week moet wachten

Levering goed verzorgd

Alles prima geregeld er ontbrak wat aan de zending, maar is netjes opnieuw toegestuurd. Mijn complimenten daarvoor.

Meer dan geweldig!!!

Ik ben over gegaan op een 60 liter aquarium en heb bijna alles nieuw bij deze shop gehaald. Van plantjes tot stenen en van stenen tot een kleine oxydator. De plantjes komen goed verpakt en vers aan, met verse planten is de levering anders dus daar heb ik op moeten wachten maar werden netjes binnen de beloofde levertijd geleverd. De andere artikelen had ik binnen 2 dagen in huis. Ook de klantenservice is super vriendelijk en reageert snel op whatsapp!! Daar bovenop vind ik deze shop goedkoper dan de meeste dierenwinkels die planten/stenen etc verkopen. Ik raad iedereen aan om hier spullen aan te schaffen.

Vlotte en correcte levering

Alles meteen goed geregeld

Ik heb een aantal dingen besteld waaronder waterplanten. Ze kwamen aan op de afgesproken datum. Ij vond de waterplanten bijzonder mooi en goed verpakt en ben daar erg tevreden over.

Top personeel en top planten

Mooie gezonde planten, groot assortiment. Prima prijs en verwerkingstijd. Aanrader!

Mooie planten goed verpakt en ze doen het goed.

Mooie grote planten. Zondag besteld en Donderdag geleverd. Dat is wel wat lang! Mvg Jan H.

Bestellen en snel geleverd.....top

Gewoon top

Zeer snelle levering en kwaliteit spullen

Geweldig!

Had Juwel electriche thermometer besteld maar deze werkte niet. Had in mijn aanvullende informatie geschreven over verdwijning van postpakketten en dat ik slecht te been ben. Ik had hun gebeld en gezicht dat thermometer het niet deed waarop werd gezegd:" Ik kom een nieuwe naar u toe brengen". Ik zal hem hier eerst testen en neem defecte mee terug. Dit vindt ik nou echte service. Nogmaals bedankt.

Compleet en op tijd

Alle artikelen die ik besteld heb werden keurig compleet en op tijd geleverd.

En nieuwe pomp en extra opslagruimte besteld vanwege de goede prijs en de goede reviews. Plantjes zien er heel erg goed uit! Levering was snel en duidelijk. Niks te mopperen.

Geweldig !!!!

Heel snel geholpen, top service en zeer vriendelijk ❤️❤️❤️

mijn go to website voor aquarium spullen.

altijd snelle levering, goed verpakt en de spullen die ik zoek voor een prima prijs.

Snelle levering, goed verpakt

Al meerdere malen besteld hier. En net zo als altijd snelle levering, goed verpakt en sterke planten.

Voorraadbeheer kan beter.

Bij de laatste bestelling was achteraf 1 item niet op voorraad terwijl dat wel op voorraad stond bij het bestellen. Hierdoor moest ik het artikel elders bestellen waardoor ik 2x verzendkosten moest betalen.

Bij vervanging aquariumledlamp uitstekend advies

Helemaal top

Mooie gezonde planten, netjes verpakt, duidelijke info over levering. Een aanrader.

zeer goede ervaring

dit was de eerste keer dat ik een bestelling gedaan heb bij aquaplantsonline en ik moet zeggen dat het een goede ervaring was, snelle levering en de planten waren zeer goed ingepakt om te leveren , de prijzen liggen ook zeer goed , ik raad het iedereen aan om te bestellen bij aquaplant grt ronny

Prima planten, maar geen labelling.

Planten waren prima, goed verpakt, maar totaal geen labelling wat welke plant is. Als je 1 plantje koopt is dat geen probleem, maar met 35 verschillende, waarvan er veel op elkaar lijken is het een probleem om uit te zoeken wat nu wat is. Dit is het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken en hoop dat ze hier wat aan doen.

Super goed

Snel en vakkundig

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.