Goeie en mooie planten , en goed professioneel ingepakt simpel maar heel netjes gedaan

Goede service, goede producten

Planten waren goed verpakt en staan er top bij. Info op de website erg behulpzaam. Ook een last minute aanpassing in mijn bestelling werd meegenomen. Erg fijn.

Hele goede ervaring zo als altijd.

Hele goede ervaring zo als altijd.

ganse bestelling prima verlopen

Alles was netjes verpakt, de plantjes waren prachtig, enkel naambordje ontbrak bij de plantjes wat maakt dat ik ben moeten gaan opzoeken wat welke plant ws omdat voor verschillende aquariums bestemd was

Mooie planten

Zijn mooie planten mensen moeten bij jullie bestellen

Goede kwaliteit planten.

Altijd goede ervaring kwaliteit planten

Mooie planten voor een mooie prijs

Snelle verzending, mooie en hele ruime keus uit planten en betaalbaar!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Binnen een dag werd mijn TL-verlichting voor mijn Juwel-aquarium compleet en werkend afgeleverd! En dat voor een prima prijs!

gewoon goed

ik had eerst een foute beoordeling gegeven over een product dat ik elders besteld had, daarvoor mijn oprechte excuses. De co2 diffuser die ik hier besteld heb werkt naar behoren en ook de service is uitstekend. Nogmaals mijn oprechte excuses voor de verkeerde review.

Wordt goed verpakt verzonden. Alles is in orde.

Uitstekende planten

Uitstekende planten en groeien als kool.

Goede plantjes en snelle levering

Heb een startpakket gekocht voor 60cm aquarium, ben er heel blij mee! Plantjes waren heel netjes ingepakt. Ze staan nu ruim een week in het aquarium en zien er top uit. Waren ook genoeg plantjes om mijn aquarium te vullen. De verzending was ook snel. Ga hier zeker nogmaals bestellen.

mooie volle planten

goed verpakt en mooie volle planten bedankt

Fijne snelle levering Goede kwaliteit spullen Planten zijn perfect

Levering duurde een paar dagen langer, maar alles ging goed en was in orde!

Goede webshop

Ik had verschillende dingen gekocht bij de webshop. 1 wilde ik terug sturen en omruilen voor een ander exemplaar, dit was zo geregeld Dank je wel Willem

Zeer snelle levering

Juist product snel geleverd

Snelle service, netjes ingepakt, goede spullen!

Keurig geregeld op tijd , beloofde product ,ga zo door

Keurig gegaan

Goed geregeld

Prettige site om je bestelling te plaatsen en plantjes te kiezen. Planten waren goed verpakt. Zijn 2 dagen onderweg geweest maar dat was geen probleem. Goede kwaliteit planten. Het enige wat ik jammer vind is dat je de grootte van de plant die geleverd wordt niet van te voren kunt beoordelen. Een paar planten waren qua formaat anders (groter) dan ik had gedacht. Wellicht is dit ook logisch bij een online bestelling. Ook wordt er snel gereageerd op vragen die je stelt via je account, erg fijn. Al met al raad ik het zeer zeker aan om je plantjes te bestellen via deze website.

Mijn bestelling werd snel opgestuurd. Was goed in gepakt . En ben blij met mijn planten

planten komen netjes verpakt aan ook zijn ze zo verpakt dat ze nog nat zijn en zonder beschadiging

Goede planten Lange levertijd

Alles online is tegenwoordig de volgende dag binnen. Hier was dat een week. Mischien omdat het mijn eerste Keer is dat ik hier bestel of omdat de transportatie ingewikkeld is omdat het in leven moet blijven. In ieder geval wel blij mee.

Hele goede kwaliteit voor een prima prijs

Plantjes waren prachtig vers, toen ze kwamen. Ik had een vraag gesteld en kreeg hier heel vlug een antwoord op. Kortom, een heel tevreden klant

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.