wat een service

is de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling doe en ik moet zeggen alles was tip top in orde planten zeer goed verzorgd en goed in gepakt top doe zo verder

Mooie plantjes

Netjes geleverd in goede conditie. Waren nog mooi ondanks een extra dag tussen Versturen en afleveren ivm Koningsdag

Planten goed, levering goed.

Mooie gezonde planten, netjes verpakt.

Uitstekend en heel netjes verpakt.

Goede kwaliteit planten erg blij mee.

Snelle levering en planten zien er goed uit

Snelle levering planten zien er goed uit planten zijn niet duurder als in een winkel

Zending goed, Verzorging goed

Levering goed, goed verzorgd. Het was eventjes wat makkelijker geweest als op potjes het nummer of de naam van het plantje had gestaan. Nu was het zoeken en gokken omdat er nog al wat plantjes bij zaten die op elkaar leken. Voor een leek is dit niet goed te doen.

snelle en goede service

Weer goed verzorgd binnen gekregen .

Zoals altijd uit ruime assortiment bestelde weer goed verzorgd binnen gekregen .

Snel geleverd en goed materiaal

Mijn filter was stuk op zondag besteld en de woensdag was de nieuwe filter geleverd Inde morgegend dus snel kunnen installeren

Veel keuze, vriendelijke prijzen. Vlotte levering en duidelijke updates over leveren en verzenden.

Zal vaker bestellen, Aquaplantsonline aan te bevelen.

Laatst een co2 adapter besteld. Maar ik natuurlijk de verskeerde besteld. Zonder problemen kon ik het retour sturen. Had snel mijn geld terug. Het enige wat mij een beetje stoorde, was dat ik de verzendkosten moet betalen voor mijn retour. Maar ja, had ik maar beter opgelet bij de bestelling. Zal komende week de goede co2 adapter bestellen. Mvg. Roger.

Goede producten en netjes verpakt

Duidelijke website en voldoende aanbod. Vriendelijk personeel en snelle levering.

Jammer

Jammer service is zeer slecht!! Gaan discussie aan op verkeerde manier proberen de gelijk te halen. Niet vers is niet vers!!! Zal dan ook niets meer bestellen. Goedkoop is duurkoop.

Correcte service

Vlotte bestelprocedure. Duidelijke keuze betaling. Goede afhandeling bestelling. Kwaliteitsvol product. Levering is voor verbetering vatbaar. Doosje werd na aanbellen koerier in de lobby achtergelaten, ondanks boodschappenkastje met naam en app. nummer.

Gewoon top

Overduidelijke site en super snel geleverd.

Goed en netjes geleverd.

Alle planten en voeding kwam netjes verpakt aan. Niks was beschadigd en de planten staan nu mooi in mijn aquarium.

Top kwaliteit

Starterpaket aquarium planten gekocht. Zeer netjes verpakt alles op nummer, zodat je precies weet welk plantje het is. Als planten waren super gezond en zijn ook meteen aangegaan.

Goede service en vakmanschap.

Altijd tevreden over de producten en service. Ze proberen vaak nieuwe producten, wat ik ook leuk vind om te proberen. Erg enthousiast en kundig personeel. Fijne en overzichtelijke website. Staat altijd compleet en tijdig klaar voor de click en collect afspraak.

Mooi verpakte planten

Wat de titel zegt.

Geen verse planten

Ik heb planten besteld waarvan niet alles vers was dit gemeld maar werd strijdig ontkent ondanks de foto’s. Wel positief is de app !

Mooie planten

Ik heb het starterspakket voor een bak van 1,80m gekocht. Mijn bak van 2m staat mooi vol! De planten waren zeer goed verpakt en genummerd volgens het plantplan. Het zijn stuk voor stuk mooie plantjes, sommige wel weinig geworteld. Momenteel doen ze het nog altijd goed en zijn ze goed aan het groeien.

kwaliteitsvolle producten in heel vlotte levering.

Heel mooie en gezonde planten, perfect verpakt en heel vlot geleverd. Top !

Zeer snelle verzending en het product zeer goed verpakt.

goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Niets dan lof. Aanrader dus.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.