Gewoon top

Super mooie planten dat geleverd worden zeker een aanrader

Mooie planten

Goed geholpen.

Top winkel

De planten zijn netjes verpakt aangekomen. Ze doen het goed in de aquarium. Zou jullie direct aanbevelen aan andere mensen. Ga zo door

Plantjes werden netjes verpakt aangeleverd

Netjes verpakt, mooie plantjes om te zien zetten goed aan in aquarium. Goede service, levertijd duurde iets langer maar dat mag de pret niet drukken

Prima webshop

Plantjes snel en goed bezorgt ,zo als altijd mooie plantjes alleen waren ze dit keer wat klein ,dat komt denk ik omdat het wat te vroeg in het jaar was.maar zoals altijd zeer te vreden top planten

Altijd perfect verzorgd

Alles wat ik besteld heb, en dat is heel veel, is altijd perfect verzorgd, snelle levering en netjes verpakt.

Planten zijn prima

Mooie planten, allen de belofte om snel te verzenden kwam niet uit.

Ik had de verkeerde Easylife carbo ontvangen inplaats van de bestelde Bio variant, na een telefoontje is meteen de volgende dag de juiste geleverd en hoefde ik de andere niet meer retour te sturen, geweldig!

Goede plantjes, trage bezorging

De plantjes zijn goed verpakt en doen het goed in het aquarium. Alleen de verzending is traag. Op dinsdag besteld, zou dezelfde dag verzonden wordt, maar dit werd donderdag en uiteindelijk pas vrijdag geleverd.

Netjes geleverd en de planten zien er gezond uit

Netjes ingepakt in schalen en folie. Planten zien er top uit.

Top service en snelle levering!

Altijd top service en snelle levering. Zeer goed ingepakt!

achterwand was gebroken, maar dat komt met lijmen tegen het glas wel weer goed.

Mooie planten.

Ik ben heel blij met de producten die ik hier bestel. De bestellingen zijn altijd keurig verpakt en netjes geleverd. Mooi assortiment wat ze aanbieden dus ik ben zeer tevreden.

Uistekend

De service is zeer goed

Snel en correct

Snel goed prijs bewust

Geweldige service

Kwaliteit.

Mooie planten en snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit planten!

Planten waren snel binnen, goed verpakt en mooie kwaliteit, ze doen het uitstekend!

aardig geholpen

gewoon prima toch

Zeer coulant

Na een aflevering van planten is er iets fout gegaan. Dat heeft Aquaplant netjes en naar tevredenheid afgehandeld.

Zeer goed maar traag

Heel goede service maar er was iets fout gegaan waardoor ik een week heb moeten wachten op mijn terugbetaling. Verder alles in orde en goed verlopen.

Nette en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering en de planten waren in perfecte conditie.

Duurt drie werkdagen voordat ze een eenvoudige bestelling opsturen

Had een paar plantjes en een artikel wat gewoon op voorraad was besteld. Daar hadden ze drie dagen voor nodig om het pakket af te geven bij het postbedrijf. Als je een online-zaakje runt moet je juist zorgen dat de dingen op tijd verstuurd worden en niet op zijn elvendertigst de spullen in gaan pakken. Thumbnails down.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.