Duurt drie werkdagen voordat ze een eenvoudige bestelling opsturen

Had een paar plantjes en een artikel wat gewoon op voorraad was besteld. Daar hadden ze drie dagen voor nodig om het pakket af te geven bij het postbedrijf. Als je een online-zaakje runt moet je juist zorgen dat de dingen op tijd verstuurd worden en niet op zijn elvendertigst de spullen in gaan pakken. Thumbnails down.

Snel en goed

Mijn planten werden vakkundig verpakt, werden snel verzonden en kwamen dan ook goed verzorgd aan. Enig minpuntje, daarom 4/5 was dat noch op de planten, noch op de individuele verpakkingen de naam van de plant stond. Lastig als je 3 soorten van 1 familie besteld.

Deze keer iets minder. Diverse Planten soorten bij elkaar in 1 zak, zonder beschrijving. Levertijd. Vermeld op de afleverbon ook dat het steenwol dient te worden verwijderd, nu staat er alleen dat de plastic potjes voor zichtig verwijderd dienen te worden.

Prima planten, snel geleverd.

Alleen de bezorgdienst bracht het (linea directa?) naar een ophaalpunt, terwijl er gewoon iemand thuis was. Daarom nu helaas wat droge punten aan m'n bestelde varen.

Correct en vakbekwaam

Advies sprak van kennis en kwam duidelijk over. U kunt beter dit doen. Er is nog een andere oplossing maar ik kan niet over uw portemonnee beslissen. Duidelijk en correct.

Ziet er goed uit. En top geregeld. Netjes verpakt. Ben zeer tevreden nu kijken of alles nog goed gaat groeien haha

Mooie planten, goede service. Makkelijk te bestellen. Goed contact via WhatsApp.

Geweldig fijne zaak !

Altijd goede aanbiedingen, scherp geprijsd. Prachtige plantjes, goed verpakt en verstuurd. Klantencontact zeer fijn, persoonlijk contact met vriendelijke, geduldige medewerkers ! Ik ben al jaren klant en wil dit ook graag blijven !

Prima goed snel

Snelle goede levering, alleen wacht ik nog op de nalevering van 2 zaken.

Snelle levering ,mooie producten en goede service.

Alles goed verpakt en ontvangen

Bak ingericht planten groeide zo gezegd als kool na een week plotseling bruinenalg ben op dit moment bezig om de alg aan het bestrijden

Gewoon prima

Netjes verpakt. Super

Alles correct geleverd in twee dagen top

Super alles netjes op tijd Producten super van prijs en kwaliteit Gr Dekeyser Mario

Fantastische mensen

Vorige week ging ik mijn pakketje ophalen en wat een aardige en kundige mensen werken hier. Ik kon iets dat ik vergeten was meteen bijkopen en meenemen. Ik ga hier vaker bestellen.

Snel en correct geleverd.

Ruim assortiment en producten waren snel en correct geleverd.

Goede en snelle levering van de planten, staan nu een tijdje in het aquarium en als het zo blijft dan volgt er in de toekomst zeker nog een bestelling

top

Snelheid van de levering, zeer tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Eric

erg goed

Makkelijk te bestellen en ophaalmoment te kiezen. Bestelling stond keurig klaar. Mooie sterke planten.

Snelle service en fijn meegedacht!

Na een bericht heeft aquaplants online snel contact opgenomen met de leverancier en de garantie geregeld. Fijn!

Nog steeds niet alles geleverd

Staat een led lamp op nalevering maar die heb ik nog steeds niet binnen gehad.

uitstekend en behulpzaam

behulpzaam als het gaat om vragen qua software voor oudere filterpompen

Goed bedrijf

Alles word netjes verzorgd en verstuurd en snel binnen 3 dagen alles netjes binnen

Filters makkelijk te vervangen

Filter cartridge is eenvoudig , en je vervangt de cassette in een click , geweldig

Goede service mooie planten snelle levering toppie

snelle en correcte levering

alles geleverd binnen de afgesproken tijd snel en correct

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.