Niets op aan te merken.

Mooie plantjes, doen het goed. Degelijk verpakt en goede communicatie omtrent afhandeling en verzending.

Vlotte en goede levering

Very good!

Quick and swift customer service, parcel arrived in time. Highly recommend !

goede klantenservice

ik had een aquariumplant, een lamp en visvoer besteld. ik had de verkeerde tl besteld, maar dit konden ze nog wijzigen, en het bedrag hiervan werd snel teruggestort. het plantje was echter veel kleiner en minder vol dan de afbeelding ervan op de webshop. er zaten ook enkele gele blaadjes aan en was verstuurd met erg weinig vocht erbij

Mooi planten

Mooi planten goed levering

Planten besteld- goed en snel geleverd - planten zagen er goed uit bij aankomst- goede service

Snel geleverd, keurig verpakt

Ik was op zoek naar voerbuisen voor de garnalen die vond ik op jullie website dus besteld en naar 4 dagen zijn ze geleverd ik werd netjes op de hoogte gehouden van het bezorg proces.

Prima webshop.

Goed assortiment, altijd snel geleverd.

goede service

planten in goede staat geleverd

Fijne site, met veel keuze!

Alles wat ik nodig had kon ik bij aquaplants vinden. De prijzen zijn scherp en de service is prima. Alls was goed verpakt en snel verzonden. Koop hier zeker weer.

Levering zoals verwacht

Op tijd afgeleverd, netjes verzorgd en goede informatie over verzending, zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn.

prachtige planten, keurig en goed verpakt

top

Netjes verpakt en goede kwaliteit panten

Goede kwaliteit van de bestelde planten en netjes verpakt . We hadden per ongeluk ophalen ingevuld en we werden keurig gebeld met de vraag of dat de bedoeling was . Daarna is het keurig verstuurd

Als beloofd, planten niet netjes verpakt

Helaas waren de plantjes helemaal los gegaan in de verpakking. Daarmee waren veel stengels afgebroken.

Top ! Bestelling stond klaar en eventueel extra aankoop geen probleem.

Ik heb de mogelijkheid zelf ophalen van bestelling. Voor herhaling vatbaar. Minpuntje : buitenzijde pand onduidelijk aangegeven ! (geen logo)

Alles tip top in orde!!

Goede communicatie, plantjes waren goed ingepakt en in prima conditie. Aanrader!!

Duur

Ik heb mijn plantjes gekregen zij doen het redelijk.per 3 waren ze zes euro daar kwam een soort belasting van drie euro en dan nog verzendkosten van zes euro.Bij elkaar wel veel geld

Levering zoals beloofd en goede kwaliteit.

Levering zoals beloofd en goede kwaliteit. Ruime keuze, duidelijke webshop.

Perfecte plantjes, perfect geleverd.

Het pakket was perfect verpakt, alle plantjes keurig genummerd. Heel fijn allemaal!

Super...Alles ging perfect.,en zeer snelle levering...

Super winkel...groot assortiment en hele snelle levering

Goede prijs kwaliteit

Plantjes zijn op tijd geleverd en zeer goed verpakt .

Top service!

Tweedekans product gekocht welke helaas een mankement had, dit gemeld en meteen een nieuw onderdeel opgestuurd gekregen.

Voorbeeld voor vele online winkels !!

Algemene tevredenheid ... verzending verliep vlot , verzorgd verpakt , tijdig .. kortom correct ! Contact met de klantendienst OK ! Het gebruik van Whatsapp is zeker een pluspunt ... doe zo verder ;)

Mooie gezonde planten

Mijn bestelling bestond uit 3 rood paketten en nog wat andere soorten Invito plantjes. Dit waren gezonde en heel mooie planten die mooi verpakt zaten. Echt een aanrader

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.