Top kwaliteit

Snel geleverd ,kwaliteit van de planten top.

Top service!

Inmiddels twee bestellingen gedaan. Eerste bestelling was een planten starter pakket. Absolute aanrader! Goed genummerd met een plattegrond erbij. Nu 5 weken later een mooi vol aquarium. Tweede bestelling bevatte helaas een defect product. Communicatie hierover verliep goed, vlot en 3 dgn later had ik een nieuw product in huis. Top top top service!

Tevreden

Alles was in orde en in goede staat aangekomen.

Zijn goed

Zijn goed alleen de plantjes waren best wel aan de kleine kant (komt denk ik door de wintermaanden)

Prima in orde en snelle levering

Bestelling volgende dag al binnen met keuze uit alle bezorgopties die je maar kan wensen. In vitro plantjes ( bucephalandra purple brownie ) ietsje aan de kleine kant maar wel in prima conditie. Zou zeker vaker bestellen !

Goede planten en netjes verpakt ev bezorgt

Goede serves

Snelle levering en goede planten.

Werd snel geleverd, maar er ontbraken 3 plantjes. Had er ruim 50 besteld, dus een foutje sluipt er makkelijk in. De laatste plantjes werden snel nageleverd. Helemaal tevreden.

Gedeeltelijk succes..... gedeeltelijk pech

De ontvangen Cryptocorine en de MIcrosorium Microsorum waren top! Maar de invitro voorgrondplantjes begonnen na een zeer kortstondige groei plotseling weg te smelten.... Kennelijk was koushock tijdens het vervoer en/of waterverandering hun te veel van het goede. Ondanks aanwezige Co2 en Profito. Dit betreft: 5x Hemianthus Hemianthus Callitrichoides ''Cuba'', invitro bakje 3x Nymphoides Nymphoides Taiwan, invitro bakje. En dat is dan weer jammer.

Top producten

Mooie webshop top producten en snel en netjes geleverd zeker een aanrader voor iedereen

Snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Wederom goed en snel

Wederom mooie volle planten mogen ontvangen en super verpakt

jammer dat de planten die notabene in een zakje zaten geen naam stond

Ik iets van meerdere soorten anubias besteld en dat is makkelijk leveren zou je denken toch, tot mijn stomme verbazing zag ik op geen enkel plantje welke ook nog in platiczakjes worden geleverd een naam van het product, is niet erg handig als het allemaal anubias is en je bijna niet kan zien wat wat is

Mooie plantjes en goed verpakt verzonden

Mooie plantjes en goed verpakt verzonden.

Prima plant gehaald en dito onderdeel aqua

Goede website. Snel geleverd.

Goede website met veel keus. Snel geleverd.

In vitro planten

Heel mooie en gezonde planten Perfect verpakt Heel snel verzonden

Prima bedrijf snel geleverd. Was een klein foutje maar direct hersteld en volgende dag in huis. Goeie service.

snel en duidelijk

Mijn bestelling werd snel en met goede informatie betreffende de status verzonden.

Goed product en snelle levering

De 1e keer wat besteld en dit was prima

niet op beloofde datum geleverd

op de site staat snelle levering. Bepaalde bedrijven slagen erin om 24u na bestelling te leveren. Bijdeze bestelling heb ik een week moeten wachten, dit door allerlei mankementjes: bank, leverbedrijf. Betere afspraken zou hier kunnen helpen.

Snelle service en lage prijs

Laagste prijs voor pomp toebehoren, en vrij snelle levering

Eerste keer maar niet laatste keer

Redelijk snelle levering en planten mooi verpakt

geen verplichting

tweede bezorgpoging door eigen fout verliep vlekkeloos

Doordat ik zelf mijn huisnummer verkeerd had ingevoerd liep ik, logischerwijze, mijn pakketje mis. Door even te bellen met Aquaplantsonline hebben we het juiste adres doorgevoerd en hebben zij het pakket opnieuw verstuurd. Uiteraard met daarbij de gemaakte bezorgkosten voor mijn rekening. Het was per slot van rekening mijn fout. De service os persoonlijk en erg behulpzaam van aard. Fijn om zaken mee te doen. :)

Uitstekende service en contact.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.