Goede service mooie planten

Goede site en makkelijk te bestellen. De service voor ophalen is super handig

Geen plantenlabels, planten gezond en goed verpakt.

Voor mijn 55l aquascape zorgvuldig uitgezocht welke planten ik wilde en waar in de bak. Bestelling geplaats en paar dagen later had ik alles in huis. Planten waren goed verpakt en zagen er prima uit. Alleen ik kon niet herkennen welke planten nu wat waren! Voor een deel wel, maar ik had verschillende cryptocorynes besteld, en de bovenwater vorm is vaak zo anders dan de onderwater vorm dat ik geen idee had! Plantenlabels bij de planten in potjes was dan wel erg fijn geweest! Daarnaast had ik voornamelijk groen/bruine crypto's gekocht, maar een aantal zijn totaal bruin geworden met hun nieuwe onderwater blad (lijkt op cryptocoryne wendtii bruin en die had ik niet besteld, wel de groene).... Dus helaas is de scape van mijn aquarium qua planten niet geworden zoals ik had gedacht, en weet ik niet of ik hier volgende keer weer planten bestel.

Voldoet aan de verwachting.

Ik had een set planten besteld, omdat ik redelijk nieuw ben op aquarium gebied. Het is een combinatie van planten, inclusief ontwerp. De planten kwamen duidelijk genummerd binnen en waren netjes verpakt. Op de website kon ik filmpjes kijken over hoe ik ze uit moest pakken en ze het beste kon planten. De plantjes groeien al goed en ik vind het er heel mooi uitzien. Ik ben er blij mee!

Geweldige online shop

Alles mooi verpakt en snelle levering Prima Wel heeeeeel klein plantje

Goed geleverd

Producten waren goed verpakt. En de Producten waren naar verwachting. Dus zoals ze op de webwinkel waren afgebeeld, zo zagen ze er ook uit.

Top, top, top!

Wist niet wat te verwachten maar alle planten van zeer goede kwaliteit! goed verpakt en verzonden, snel ontvangen! afwikkeling meer dan prima! Contact via whatsapp is top.

Goede kwaliteit planten!

Mooie planten geleverd snel geleverd gekregen

Goed verpakt, groeit als een malle, staat mooi!

Zie boven.

Mooie planten

Planten bestellen en voeding voor vissen..kreeg allemaal op tijd en netjes. Mooie Planten had niet verwacht..

....

Plants looks bigger on photos

Al jaren een trouwe winkel met top service

Ben al jaren vaste klant bij Aquaplants Online. Dit vanwege de topservice en uitgebreide webshop. Dat er op dit moment minder groot assortiment is in de planten is logisch en ook duidelijk verklaard op de website. Ga zo door!! En weer tot snel

goede kwaliteit snelle bezorging

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Waren mooie planten

Redelijk

4 plantjes besteld, een deel heeft nog geen wortels. Met de bestelling kom ik net niet aan de €15,- waar voor ik met €2,90 gestraft wordt om het bedrag boven de €15,- te krijgen. Had ik beter een extra plantje kunnen kopen maar je ziet het pas met afrekenen en zelf toe viel het mij niet op. Is de laatste keer geweest, volgende keer naar de lokale siervis verkoper. Ook het vrijwillig invullen van deze beoordeling klopt ook niet, als ik alles niet invul kan ik ook geen beoordeling invullen

Goede produkten en snelle levering!

Goed en snel

Goede prijzen Snel geleverd

Hoop op een goed

Mijn bestelling is niet op voorraad Wacht er al een tijdje op. Kan gebeuren jammer.

Alles was naar wens

Ik ben al jaren een tevreden klant.

mooie gezonde planten!

Ik heb mijn planten op een schaal ontvangen. Het zijn mooie gezonde exemplaren. Koop hier zeker opnieuw.

Gewoon super goede levering ondanks het koude weer goed in gepakt planten groeien super goed vooral met de CO2 tank

Snel bezorgt en netjes verpakt

Binnen2 dagen binnen gekregen was netjes verpakt en het plantje zag er gezond uit

mooie plantjes.

Mooie plantjes. Plantjes komen bij de kweker weg dat is echt te zien. Plantjes zijn wel klein.

Overal goed

Alle planten waren goed op 1 na een anubias waar de blaadjes opgerold brokkelig waren en er kwamen zelfs bloedzuigers en anderebeestjes uit deze natuurlijk niet in m'n net opgestarte aquarium gezet verders ware de plantjes goed maar klein

Super mooie plantjes.

Ik heb hier al verschillende keren besteld. Altijd supermooie plantjes gehad, goed verpakt en van top kwaliteit. In één woord geweldig.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.