Besteld en zelfde dag opgehaald.

Goede ervaring, na bestelling gedaan te hebben kon ik het dezelfde dag ophalen. Het bestelde artikel, aquarium verlichting, voldoet ook prima. Dus dik tevreden.

TOP

Ik heb al velen aanbevolen, hele mooie planten . Doe zo verder top kwaliteit . bedankt

Plantenbakken groen is prachtig

Plantenbakken groen staat nu prachtig in het aquarium en doet het heel goed! Goede kwaliteit plantjes goed en netjes verpakt, echt een aanrader !

Mooie planten

Ik had 6 stuks moederplanten besteld. Ze zagen er erg mooi uit, groot en gezond. De anubia bateri moederplant heb ik nergens goedkoper gezien dus dat is zeker ook een pluspunt. Netjes verpakt en verzonden.

De beste online winkel die er is, je vind er alles en de prijzen zijn steeds goedkoper dan elders. Met vriendelijke groeten, Marco

Goed verzorgd

Goed verzorgd

Uitstekende klanten service

Ik had een verkeerde ledcontroller besteld, bleek na ontvangst van mijn bestelling. Er zat maar 1 aansluiting voor een ledbalk op in plaats van 2. Na het melden via de link in de bevestigingsmail, ontving ik de volgende dag een mail met de retour procedure en een RMA nummer. Hiermee het verkeerd bestelde artikel retourgezonden en via de website het juiste artikel besteld. Slechts 1 dag na de ontvangst van de juiste led controller, ontving ik een bevestiging van de retourontvangst welke goedgekeurd was na controle. Nog een dag later stond het geld weer op min rekening. Prima afhandeling, mijn hartelijke dank daarvoor.

Geen opmerkingen, Prima aankoop!

Verder geen omschrijvingen

Verzending duurt lang

Recent heb ik een pompje besteld en daar bij een paar plantjes voor in het aquarium. Op een woensdag besteld en betaald. Ik had gehoopt dat alles dezelfde week bezorgd zou worden. Pas de maandag erop is alles verstuurd en doordat mijn zonen de deurbel niet gehoord hebben op de dinsdagavond, heb ik mijn bestelling pas woensdagmiddag kunnen ophalen. Misschien dat ik er geen plantjes bij had moeten bestellen, maar voor mij is dit geen herhaling waard. De plantjes kwamen al een beetje geel bij me binnen. Het pompje is prima, maar minder blij met de vergeelde plantjes.

Gewoon goed, snel en geen gekke dingen , KLASSE !

Gewoonweg goeie spullen tegen een normale prijs en snel geleverd!

Ging allemaal prima.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Zou het niet meer doen

Aquaplanten bestellen online zou ik niet meer doen. Dit omdat,als het aankomt en je kunt ze niet gelijk in aquarium doen. De planten toch wel een tik hebben gekregen. En het plantje op hout is met binddraad had ik zelf ook gekunt. Dacht dat deze zonder de wol geplakt zou worden op hout.

Schitterende plantjes met een lifter

De plantjes die ik heb besteld zijn weer prachtig en ze staan super in mijn aquarium. Er zat wel een lifter in de anubias nana: een springspinnetje! Later zag ik dat ze haar eitjes onder het blad van de plantjes had gelegd, maar ze was al buiten en weg. Dus altijd even checken voor je ze in je aquarium zet, haha!

mooie planten en snel geleverd

De planten zijn goed verpakt en worden snel geleverd. ook visvoer en plantenbemesting zijn netjes geprijsd.

oerfect, behalve levering door Bpost

de service van Aquaplantsonline was super, alleen Bpost beweerde nogmaals dat ze aangebeld hebben, wat helemaal niet het geval was, waardoor we verplicht werden s'anderendaags naar het afhaalpunt te gaan.

Echt mooie planten En echt groot Ben er super blij mee En de vissen ook

Zeer goed verzorgt

zelf opgehaald op afgesproken tijd en alles lag klaar netjes verpakt.

Mooie plantjes

Duidelijke informatie mbt het versturen van planten op specifieke data. Goede prijs-kwaliteit verhouding en de ontvangen plantjes zagen er goed uit. Zeer tevreden

Erg tevreden.

Voor het eerst plantjes bestelt voor in het aquarium. Goede kwaliteit en snelle levering.

Nette producten .goed verpakt

Jammer dat je niets meer aan je bestelling toe kan voegen ook al duurt het nog 4 dagen voor die binnenkomt.

Planten dit keer slechte kwaliteit

3e keer wat besteld, eerste 2 keer mooie planten, helaas viel het dit keer tegen

Makkelijk en betaalbaar

Het was makkelijk en snel om te bestellen en werd goed afgeleverd voor een goede prijs.

Goed gezond in vitro plantje.

Alles was goed.

Snelle levering. Planten zaten netjes ingepakt.

Gewoon goed snelle service en via de app goed advies

Goede prijzen, en prima verzonden. Planten waren allemaal in top conditie

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.