Gewoon goed snelle service en via de app goed advies

Goede prijzen, en prima verzonden. Planten waren allemaal in top conditie

Gewoon helemaal prima!

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Snel en netjes

Netjes verpakt .en snel ontvangen

Oase 250 filter is snel geleverd!

Heb een filter besteld deze is snel geleverd verder niks op aan te merken. Alleen jammer dat postnl het pakket voor mijn deur heeft neergezet zonder aan te bellen...

Goed product

Goed en geruisloos filterpompje. Ook snel en netjes geleverd.

Mooie planten, veel ongedierte

Planten snel en veilig geleverd. Mooi groot ook Alleen veel vliegen en dergelijk in de verpakking

Goede klantenservice!

Had aquariumbemesting besteld van 1 liter. Deze bleek onbestelbaar te zijn, kreeg daarom wat later een 2,5 liter versie ter vervanging. Was een mooie oplossing.

Weer perfect.

Zoals gewoonlijk weer perfect geregeld.

Op tijd en netjes geleverd, top!

Heel snelle levering, zelfs hier in België. Ik heb nog nooit de klantendienst moeten contacteren omdat alles zo goed verloopt en de producten zijn van top kwaliteit.

GOED GEREGELD

HEBBEN MIJ GOED GEHOLPEN BEDANKT.

Mooie planten, snelle levering, deskundig advies

Alle planten waren van topkwaliteit. Ik had zelf wat moeite om de invitro gekweekte plantjes goed schoon te krijgen en te planten, het lijkt erop dat die het in mijn startende aquarium niet allemaal gaan redden. Het naaldgras kreeg een beetje last (door opstarten van bak) van bruinalg, maar na mailcontact nog wat tips gekregen en deze lijken nu ook aan te slaan. Mooie volle exemplaren, snelle levering en goede service bij de opstart.

Te laat besteld maar alsnog de planten op tijd binnen.

Ik had de planten op zondag nodig en te laat besteld. Mailtje gestuurd en de planten ruim op tijd binnen gekregen. Goede kwaliteit planten!

Mooie planten, super kwaliteit

Plantjes besteld die ik niet zo snel in een fysieke winkel vond. Enkele dagen later netjes geleverd. Heel mooie gezonde planten!

Weer super geholpen!

Weer super goed geholpen aan mooie producten voor mijn aquarium. Ik bestel snel weer nieuwe planten voor een nieuw aquarium.

Zeer goede kwaliteit planten en netjes verpakt. Niet duur! Ik bestel hier vaker!

Mooie planten binnengekregen. Super blij mee.

mooi op tijd, goed verpakt en goedkoper dan in winkel

prima aquarium led licht met adapter erbij en goed verpakt

goed verpakt en snel

top

Goede planten en snel geleverd

Planten zagen er goed uit en volle bos steken om te planten. Erg blij mee.

Goeie service

Meerdere keren al wat besteld en word altijd netjes bezorgd.

Prachtig

Goed verpact en mooie gezonde planten

Altijd Goed!!!

Planten zijn altijd in zeer goede conditie. Goed verpakt en keurig ingepakt. Bestelde producten komen snel binnen

Ik heb een lichtbalk besteld, binnen 3 dagen was hij binnen was ook nog eens 30 euro goedkoper dan bij oa pets place ik ben zeker tevreden, en zal hier zeker vaker bestellen, ik ben een tevreden klant

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.