Niet goedkoop maar heel goede planten

Zelf met de korting vond ik de planten nog best duur, maar bij navraag zijn de invitroplanten bij andere aanbieders nog duurder. Daarom gekozen voor Aquaplants online. Wel enige reservering voor het verzenden, maar de plantjes kwamen in goede staat en goed inpakt aan. Gekozen voor de Medium 2 APO set om een Dennerle scaperstank 35 liter in te planten. Precies genoeg planten, alleen de Parvula is wat te veel. Bijna alle plantjes slaan goed aan, met uitzondering van de Parvula plantjes die al snel bruin worden (2e week in het aquarium). Wellicht dat deze te teer zijn voor het verzenden. Maar al met al een prima ervaring, de plantjes groeien goed en het inrichtingsplan is ook handig als je weinig idee of gevoel hebt hoe je de plantjes moet organiseren.

netjes verzorgd

planten kwamen netjes verzorgd aan!

Keurig op tijd

Snelle bezorging, alles mooi en netjes verpakt en bijna alles wat ik nodig heb is voorradig of weer snel leverbaar. Goede webshop!

Planten snel verzonden en zijn erg mooi Ik ga hier zeker vaker mijn planten voor het aquarium bestellen

Mooi verpakking

Prima app plantjes netjes bezorgd ziet er prima uit

Had eerst men twijfels over hoe het geleverd zou worden. Maar dat was echt super. Plantjes zien er ook heel gezond uit

super planten

prachtige planten in een nette verpakking met duidelijke nummers voor de benaming. en met het plantschema snel een mooi aquarium

Duidelijk, goed en snel

alles liep goed en snel, zeer tevreden.

De bestelling is goed afgehandeld, netjes verpakt en van goede kwaliteit.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst is deze netjes en zorgvuldig afgehandeld. De planten en de rest van de bestelling was netjes en stevig verpakt De planten waren van goede kwaliteit en was ruim voldoende (ik heb wel in vitro besteld). Van af het begin tot de levering van de bestelling op de hoogte gehouden van de status.

alles tiptop in orde

Gemakkelijke website, correcte informatie rond verzending

Top shop

Alles naar tevredenheid.

Goed ontvangen

Goed verzending

Snel geleverd goed ingepakt planten in geweldig conditie beter dan rechtstreeks in een gewone winkel kopen

Mooi product en is op tijd geleverd.

nvt

Mooie planten

Goed verpakt, prima kwaliteit.

Top kwaliteit

Alles top verpakt en goede kwaliteit

Serieuze winkel met perfecte service

Het in de webshop bestelde item, een asje voor een al lang niet meer geproduceerde pomp, bleek niet op voorraad. Ik werd direct persoonlijk telefonisch op de hoogte gebracht en verteld dat het een paar weken kon duren voordat het geleverd werd. Top, en dat voor een item van een paar euro.

Prima geholpen

Klantvriendelijk, ter zake kundig en vriendelijk

Goede producten

Contact is uitstekend bevallen. Een product wat ik had besteld kon niet worden geleverd en een alternatief is me geboden. Planten zijn van goede kwaliteit en staan prima in mijn aquarium.

prima product, snelle levering.Mooie verlichting in aquarium.

Product als omschreven, snelle levering

Produkt als omschreven

En op tijd geleverd

Mooiste stukjes hout gevonden bij deze winkel Super bedankt

Snel bezorgd, goed geinformeeed, goede spullen en goede verpakt.

100% positief

Prima service, goed product, prima verpakt, snelle levering

Prima bedrijf goede service

Goed geholpen en snel en denken mee voor je.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.