goede kwaliteit van de spullen

ik ben dik tevreden.

Overzichtelijk, snelle levering en duidelijke test

Besteld , prima uitgeleverd en goed product

Voortreffelijk

Eenvoudig en handig

Dik tevreden!

Wat ik besteld heb, werd goed gecommuniceerd naar mijn apotheek

Goede aanbiedingen

Jullie hebben goede aanbiedingen en een redelijk bezorgtijd. Ik kan online bestellingen makkelijk ophalen in de winkel

Netjes afgehandeld

Keurig op tijd.

Snel besteld, maar laat bezorgd

Bestelling ging prima, het versturen liet echter langer op zich wachten dan aangegeven. Uiteindelijk 5 dagen na bestellen pas ontvangen.

Snelle service en levering

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Super blij mee.

Snel en overzichtelijk tegen een prima prijs

Snel en overzichtelijk tegen een prima prijs

Voor het eerst hier iets besteld. Het hele proces is prima verlopen.

Correct

Was prima

Vriendelijk .

Ik hoef maar de bellen . Zijn altijd vriendelijk . Behulpzaam .

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk en snel te bestellen. Wel jammer Dat bijv de 50st verpakking ibuprofen niet Via de shop kan. Dan ben ik weer heel blij met uw collega’s in de apotheek

Binnen 48 uur kon ik mijn bestelling al ophalen.

Mooie aanbieding en snel geleverd

Mooie aanbieding van Vichy product en zeer snel geleverd en ondanks een niet al te hoog bedrag zonder verzendkosten

overzichtelijke Kwaliteit snelle levering

Op je gemak kijken waarvorr een middel helpt overzichtelijke site en snelle levering ben er blij mee

Vriendelijk en behulpzaam

correcte levering binnen enkele werkdagen met aantrekkelijke korting

prima dienstverlening ook van moeilijk leverbare producten

moet op eigen kosten terugsturen

Zie boven

Producten zijn goed verpakt en op tijd geleverd.

Producten zijn in goede staat op de afgesproken tijd gearriveerd.

Trage verzending

Helaas is de verzending erg traag Volgende keer ga ik liever naar een fysieke winkel van Benu

Het verliep allemaal volgens afspraak

Lang gewacht op mijn pakket.

Ik heb helaas zeer lang op mijn pakket moeten wachten. Op de dag van bezorging kreeg ik een bericht dat het pakket was beschadigd en toen ook nog eens retour ging. Toen het opnieuw verstuurd werd was het gelukkig wel snel binnen. Ik had een bericht gestuurd via het contactformulier maar ik heb helaas geen persoonlijk contact gekregen. Product is wel prima en voor een mooie prijs.

Goed en snel geleverd

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!