Alles ging precies goed.

Origineel product , niet duur en snel geleverd.

Zie korte zin

Goede communicatie en snel geleverd

Goed product, matige levering

Het gekochte product was prima, enkel online te verkrijgen helaas. De levertijd was vier dagen, wat tegenwoordig niet snel is. Daarnaast zat het kleine object in een enorme omdoos, dus vreselijk veel lucht werd getransporteerd en dat moet toch anders kunnen, zeker omdat het een "interne" verzending was (naar de apotheek als afhaalpunt). In mijn geval was het afhalen bij de apotheek wel makkelijk omdat ik daar toch moest zijn

Nooit hier bestellen!

Check trustpilot! 95% geeft liever 0 sterren. bestelling nooit ontvangen ook, nooit hier bestellen!

Ik kreeg geen bericht dat mijn bestelling bij de apotheek was aangekomen

Op zich prima artikel. Jammer dat ik uiteindelijk zelf maar naar de apotheek ben gegaan, om daar te horen dat het er al lang was. Ik heb de hele tijd mijn mail in de gaten gehouden,aar geen bericht ontvangen.

Medicijnen

Ik ben tevreden met jullie service bedankt voor alle

Niet aangeraden

Het duurde te lang ongeveer een week om de bestelling te ontvangen

precies op tijd zoals verwacht, netjes hoor

Precies op de afgesproken tijd aan huis geleverd door Post NL.

Prima afgehandeld

Volgen van bestelling was beroerd en lang wachten bij afhalen

Kreeg geen update van bestelling en bij afhalen meer dan 20 minuten wachten tot mijn beurt in de apotheek.

Goede prijs,snelle verzending

Goede prijs, snelle verzending

Gewoon prima service

Komt de gemaakte afspraak perfect na. Op tijd / lage kosten / goed kiezen op webshop / is betrouwbaar !!

Duidelijk verhaal

Bestelling geplaatst en zeer snel reactie ontvangen. Prima

alles volgens afspraak

Geen probleem

Geen probleem

Krijg steeds aanmaningen terwijl ik mijn rekeningen netjes betaal. Ik Word heen en weer gestuurd

Er word langs elkaar heen gewerkt

Altijd snelle levering en goede producten

Later binnen dan verwacht

Maar super verpakt, en goede prijs

Snelle en goede levering

Medewerkers zijn vriendelijk

Wat ik nodig had snel gezocht!

Om mijn neus te spoelen met zout en water had ik wat nodig, een rhino horn , die bij Benu aanwezig was .besteld en snel verzonden!

snel geleverd

Fijne webshop

Fijne webshop. Makkelijk te bestellen. Snelle levering!

Duurde te lang voor de bestelling werd bezorgd

Duurde te lang voor de bestelling werd bezorgd

heldere transactie

simpel bestellen, goede communicatie, snel geleverd

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!