Goed geholpen

de erg jonge dame die mij hielp, erg attent en vriendelijk, ze heeft mijn webwinkel bestelling snel gevonden…

Zeer goed verzorgd

Bestelling op tijd en correct uitgevoerd

positief

Het ging eenvoudig om te bestellen

Alleen maar lof!

Alleen maar lof!

Bestelling zeer snel afgehandeld

Bestelling snel klaar en duidelijk wanneer verzonden

Goed en snel.

Overzichtelijke webshop, snelle levering, prima zo.

Het is snel gegaan en houden zich aan de afspraak betreft de levertijd.

Product makkelijk te vinden. Eenvoudig te bestellen en betalen. Keurig bericht van verzending en ophalen -zonder verzendkosten - bij fysieke Benuapotheek.

Goede Service

Geen lange wachtrijen en aardige medewerkers

I never received my order!

I never received my order number 133053. It was listed as pending then its status changed to Geannuleerd. I received no notification, no refund, no product. I submitted a query via the website contact form on Friday but never heard back. I’m still interested in receiving the product or at least a refund. Normally have good experiences with BENU but this one is a confusing mess.

• Would you recommend us? No

snel geleverd, prima product

Product was precies zoals ik had bestelt. Thuis ontvangen binnen een paar dagen.

Snelle, correcte levering

Snelle correcte levering van door optometrist aanbevolen product. Verpakking mag iets kleiner, dan had het door de brievenbus gepast.

Mijn bestelling was snel geleverd om op te halen! Goede en snelle services!

Goede producten en voordelig

Ik vond precies wat ik hebben moest door online advies. Ook nog voordeliger dan bij de drogist. Het duurde helaas nogal lang voordat ik het kreeg. Wellicht lag dat aan Post.nl.

Goede site, snelle levering

Bevalt goed

Ging goed snel ontvangen geen Verz kosten Volgens mij

De helft van bestelling niet ontvangen

Ik heb de helft van mijn bestelling niet ontvangen. Zonder toelichting. Wel alles betaald. Heb een mail gestuurd maar nu na 5 dagen nog steeds geen reactie gehad.

Snelle en goede service

Na de bestelling razendsnel geleverd! Top!

als men zijn of haar werk met affiniteit doet is het altijd goed zo ook mijn bestelling.

keurig op tijd geleverd

Ik was blij dat ik eindelijk de crème vond waar ik al een tijdje naar zocht. Ook de ruime keuze verraste mij. Het enige jammere vind ik dat het drie dagen moet duren. Zit er misschien een mogelijkheid in van vandaag bestellen morgen in huis??

Mijn.benu.nl en app werken allebei niet

Bij inloggen krijg ik de melding dat gegevens worden opgehaald en daar stopt het. Geen mail dat de gegevens beschikbaar zijn (ook niet in spam) en vervolgens de melding dat je out of time bent.

Betrouwbaar

Mijn bestelling altijd op tijd bezorgd.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Snelle levering en beter aanbod dan meeste apotheken.

Snelle levering en beter aanbod dan meeste apotheken.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!