Snel en correct

Juiste en snelle levering.

perfect heldere afspraken.

heel prettig in alle aspecten.

Snelle levertijd.

Vlot en betrouwbaar

Meerdere keren besteld bij BENU webshop. Snelle response en keurig bij mijn apotheek in de buurt afgeleverd.

Goeie service.

Altijd bereikbaar voor advies en uitleg over bepaalde medicijnen. Aardige medewerkers.

Snel geleverd, en netjes ingepakt!!

My mistake - BENU's solution

I made a mistake while creating an order and I realized that an hour after it has already been paid. Normally, BENU's help desk has a deadline of 2 days to react to a ticket and by that time my order would be delivered. But they have reacted two hours later, lady was very polite and helpful and order has been cancelled. I have also been refunded in much shorter term than stated. Very helpful stuff.

Wat is zoek is er ook.

Wat ik zocht hebben jullie en ik dacht zal wel duurder zijn in de winkel, maar valt mee, tevens ook veel keuze.

Niet erg gemakkelijk om het door mij gezochte artikel te vinden

Artikel was niet direct leverbaar, maar daarvan kreeg ik pas ná bestelling een mailtje, beter om dit direct op de site bij het artikel te vermelden. Daarna lag de fout bij de Apotheek, die vergeten was mij bericht te sturen dat het artikel was gearriveerd After sales perfect geregeld, goed gesprek met Uw medewerkster gehad, chapeau daarvoor!

Snelle levering blij mee.

Hoop dat het zo blijft.

Top medewerkers. Medewerkers die mee denken in oplossingen. Omdat ik epilepsie heb en het risico bij veel drukte (prikkels) doen ze er alles aan om je hier in te ondersteunen. En dat gebeurt niet overal. Bij jullie wel top.

Alles is prima verlopen

Bestelling geplaatst, daarna werd alles top geregeld en een snelle bezorging.

TOP

Snelle levering, prima spullen. Werkt naar behoren, deze doos kan makkelijk open gemaakt worden.

Ik ben erg blij

Goed!

Snel, vriendelijk, informatief

Alles klopte …

Ik ben enorm tevreden met de snelle levering en het bestelde zat er onbeschadigd in.

het bestelde artiekel komt altijt prima verpakt en op de afgesproken dag aan...

Prima service en snel

Keurig, netjes verzorgd

Mijn bestelling was keurig verpakt en werd op tijd bezorgd.

Gevonden wat mij werd aanbevolen

Zoekende naar Traumeel S bij Benu uitgekomen, eenvoudig, bestellen, betalen en de volgende dag in huis, TOP

Goed product cf beschrijving

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!