Had snel een medicijn nodig en dit is keurig op tijd afgeleverd.

Oke

Oke

heel goed

betrouwbaar

vlotte levering van de juiste goede medicijnen

zie boven

Betrouwbaar

Binnengekregen wat ik besteld heb en was in goede staat. Communicatie was goed. Verder geen bijzonderheden

Ruim aanbod snelle verzending

Prima producten en snelle levering

Bestel altijd bij Benschop omdat ik weet dat het goede producten zijn

Niet alle bestelde artikelen waren in voorraad; daarover werd ik goed geïnformeerd. Binnen een paar dagen werd het bedrag teruggestort!

Mooie aanbieding en snelle levering

Vitamine supplementen besteld, deze waren 1+1 gratis. Snelle levering, netjes in een doosje.

Alles volgens afspraak gegaan

Eerst keer besteld, waarschijnlijk de laatste keer.

Ik heb bij hen besteld omdat het een 1+1 actie was. Toen mijn bestelling echter arriveerde, zat er van elk product slechts één in de doos. Ik heb hen geschreven dat ik de 1+1-actie die ik had besteld niet correct heb ontvangen. Ik heb niet eens een antwoord van ze gekregen!!! Ik heb de e-mail al 1 week geleden verzonden! Ik zal hier dus niet meer bestellen.

Hulpvaardig, meedenkend, vriendelijk, geduldig

Ik ben erg prettig geholpen.

Snelle verzending, ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap.

Goede webshop

Uitgebreid assortiment en niet duur

Prima.

Betrouwbaar en snelle levering!

Prima geregeld

Goed en snel bezorgd

Artikel op voorraad,

Jammer van de verzendkosten

Bij mijn bestelling zat ik 2 cent onder bedrag voor gratis verzending, erg jammer dat je dan volle mep betaalt en dit terwijl producten door brievenbus passen. Klantenservice benaderd maar dan had ik er maar een doosje paracetamol bij moeten kopen.....slechte service!

Snelle levering.

Snelle levering bestelde produkten en prima informatie over de levering via e-mail. Kortom ik ben zeer tevreden.

goed product, snelle levering.

Prina

BENU Webshop is geweldig

nvt

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!