Goed verlopen

Niks te klagen

Prima en duidelijk

Geen klachten en alles is makkelijk te vinden

Prima levering

Zoals afgesproken, alles netjes geleverd op tijd.

prettig en handig

prima levering en supersnel.

Goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Producten uitstekend.

Klantvriendelijke afhandeling van mijn bestelling.

Duidelijke communicatie betreffende de status van de bestelling.

Goede snelle service Bestelling om de hoek opgehaald, hoe gemakkelijk

Doesn’t work good at all

I can’t get to change my password. Never get a response from you. Really not happy

Snelle levering.

Gb

Vlot

Goed product

Kreeg niet het juiste aantal toegestuurd

Ik had 5 doosjes van 12 zakjes ORS besteld en kreeg doosjes met 10 zakjes erin. Toen ik vervolgens melding maakte van het feit dat ik dus 10 zakjes te weinig had gekregen, werd ik afgescheept met de melding dat het aantal in de doosjes recent was gewijzigd, maar dat de prijs wel klopte. En daar moest ik het dan maar mee doen... Er werden geen woorden vuil gemaakt aan een excuus en geen voorstel gedaan om mijn probleem op te lossen. Verder is er geen mogelijkheid om hierop te reageren want je krijgt antwoord van een "no-reply" emailadres. Ik heb er nu dus 10 te weinig ontvangen en als ik die wil bijbestellen ben ik weer verzendkosten kwijt. Kortom niet gekregen wat ik bestelde, behalve slechte service.

prima verpakt en keurig geleverd

De levering was via een Benu apotheek

De bestelling kwam mooi op tijd, wel moest ik later een afhaalpunt om de hoek opgeven. Het zou nog mooier zijn als ik mijn bestelling bij de apotheek in de wijk kan ophalen.

Alles goed

Goede prijzen, snelle verzending, goed contact met de winkel.

Heel goed !!!!

Goed!!!

Schatkamer

Hier vindt je bv oogdruppels en voordelige magnesium kauwtabletten die je nergens anders (voordelig) kunt krijgen. ben zeer tevreden over Benu.

Bijzonder klantvriendelijk geholpen

Nadat ik 2x bij de apotheek voor mijn bestelling en deze er niet was, is er telefonisch contact geweest. Resultaat de bestelling werd 2 dagen later thuisbezorgd plus een presentje. Mijn dank voor de snelle en vriendelijke afhandeling.

Wormenkuur

Een 3 daagse wormenkuur gekocht via BENU webshop, eigenlijk omdat deze bij het Kruidvat waren uitverkocht. Ik zocht op internet en kwam bij BENU uit. Prima webshop, makkelijk besteld en de kuur werd snel geleverd.

ruim voldoende

Ophalen was niet in mijn gemeente(Koudekerke)echter in Vlissingen, dat is het enige negatieve

goed, maar wel wat langer wachten

Voor het eerst bij Benu besteld. Ik was gewend dat het dan de volgende dag geleverd wordt en dat je op de hoogte gehouden wordt van verzenden etc. Er werd wel een t&t code gestuurd, maar het duurde twee dagen voordat het bij de post ontvangen was.

Snelle levering !

Overzichtelijk, Duidelijk. Alles makkelijk te vinden.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!