perfect

perfecte snelle levering....helemaal blij mee

Makkelijk te bestellen en snel aflevering

Ik heb mijn product nog niet ontvangen

UK heb nog steeds mijn product niet ontvangen.

Prima levering en snel

Zoals verwacht

Jammer

Ik kon niet aanvinken dat ik het bij de apotheek wilde ophalen en moest toen toch verzendkosten betalen. Heel jammer. Producten waren verder oké.

Hele goede service

Heel prettig

snel delivery

Goed service

Via al bestaande account snel kunnen bestellen en snel geleverd

Besteld en 2 dagen later bij mijn Benu apotheek opgehaald

Traag!

Op vrijdag zalf besteld maar helaas pas op woensdag ontvangen. Ik weet niet of dit door Benu OF door de vervoerder is gekomen maar de volgende keer ga ik naar een drogist om deze ‘gewoon’ te kopen. Een kleine tube (10 gram) verpakt in een doos. Volgende keer misschien in een enveloppe verpakken, dan past deze door de brievenbus!

Leuk er was een cadeau bij

Good experience

Got what I needed fast and even when there was a problem the customer service fixed it quick and answered any questions!

2 keer langs geweest, niemand doet open.

De apotheek heeft opeens rare sluit tijden waardoor het voor iemand die werkt haast onmogelijk is om het medicijn af te halen. Toestemming voor de afhaal automaat heb ik gegeven echter wordt dat niet gedaan. Jammer, heb nog steeds niet mijn bestelde product.

Altijd vind wat ik zoek op de webshop van benu en alles gaat goed van bestellen tot verzending.

Artikel is voldoet aan verwachting en snel geleverd.

best wel ok

nvt

Thuisapotheek

Altijd prettig om snel vanuit huis, als je ziek bent, een online bestelling op te kunnen geven. En zeker wanneer er ook nog eens een aantrekkelijke korting wordt verleend. Echt top :-)

snel en makkelijk

als invaliede toch snel van medicijnen voorzien

Vlugge levering, goedkoper dan via de arts

Grote keuze , goede beschrijving ,snelle levering.

Minder goede ervaring met fentanil pleister

heel goed

goede service

Makkelijk contact en uitleg over het gebruik van medicijnen

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!