1 klein potje in een vrij grote doos en mocht niet in de automaat

Onhandig / milieu onvriendelijk Potje had makkelijk in de automaat gekund. Geen extra papier nodig en geen irritatie van mij dat de apotheek dicht is

N.v.t.

N.v.t.

Snel bezorgd, prima.

het is goed

Netjes

Pakket vermist bij PostNl. Benu heeft het het netjes, vriendelijk en snel afgehandeld

Snelle levering . Niet duur

Bestelling gedaan via de webshop. Kwam snel en er zaten mini's bij als cadeautje! Helemaal leuk.

Product werd snel en goed geleverd.

Product werd snel en goed geleverd.

Snel geleverd goede service

Zeer tevreden ervaring met BENU Webshop

Makkelijk een bestelling plaatsen en goed op de hoogte gehouden worden tot het moment het pakje in ontvangst te kunnen nemen. Zeer tevreden met de Webshop van BENU.

Goed produkt. Goede prijs

Enige minpuntje, maar dat geldt tegenwoordig voor veel meer webbestellingen: Voor bepaalde tijd besteld, morgen in huis. Dat gaat tegenwoordig vaker mis dan goed vanwege de bezorgdiensten.

goedkoop snelle levering

geweldig

Alles is duidelijk

Duidelijk E-mails. Top

Ik ben heel tevreden

Great shop

Great shop.Fast shipping.

Prima, niks mis mee.

Het duurde ietsje langer dan verwacht, weet niet precies waarom. Maar binnen een dag of vier had ik mijn bestelling binnen. Als daar een weekend tussen kan dat ongelukkig uitpakken. Voor mij was het verder geen probleem.

Nette levering, alles compleet.

Nette levering, alles compleet in 1 pakket.

Snel geholpen

Vriendelijk personeel

Bespaart heel veel geld rechtstreeks. Medicijn verstrekker rekent veel meer.

Snel geleverd, keurig verpakt. Topper*****

Snel en goed product

Zie hier boven

Bijna perfect !

Bestelling en berichtgeving en levering prima. Enkel jammer dat een van mijn bestellingen achteraf toch niet meer op voorraad was. De restitutie daarna was weer prima.

Redelijke prijs en snelle levering

Ik kocht mijn geneesmiddelen voor 70% van de prijs die ik eerder elders betaalde. Ze werden binnen een paar dagen geleverd en gratis verzonden.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!