Ik vind het team deskundig en klantgericht.

De apotheker en haar medewerkers doen bij leveringsproblemen van medicijnen hun best om toch aan de medicijnen te komen die ik nodig heb. Heb ik problemen met medicijnen, dan nemen zij de tijd om met mij mee te denken.

Teststripjes besteld voor suiker. Lag binnen no time in mijn eigen apotheek waar ik het kon afhalen.

Slechte bezorging

Netjes bestelt via de webshop. Wordt het gevraagde naar een hele andere apotheek verzonden dan gevraagd tijdens de bestelling

Goed en snel

Goed verpakt snel geleverd

Bestelling kwam snel binnen

Hartstikke goed

Snel geleverd!

Product was snel geleverd!

Goede levering

Snelle en correcte levering

Wel jammer dat ik niet alle bestelde producten mocht ontvangen , zouden uitverkocht zijn.

Zeer tevreden over Benu.

Netjes en op tijd geleverd

Prima service en goede site. Netjes mijn bestelling op tijd op kunnen halen bij de opgegeven BENU apotheek. En je wordt netjes via de mail op de hoogte gehouden van de status van je pakket.

Verrassend in prijs en goed geleverd!

Ken Benu, als apotheek dus dacht dit gaat een week duren en zal wel duurder zijn dan de bekende winkels. Helemaal niet waar, prijs was goed en levering in 2 dagen, ga ik terugkomen

Goede levering van product

Na bestelling krijg ik mijn producten binnen een week. Netjes verpakt: in een passende doos. Fijn.

Waarom moet ik bij BENU verplicht worden

Ik was tevreden bij mijn Apotheek die ik al 50 jaar had. Prima Service en adviezen. Nu moet ik verplicht van mijn verzekeraar de hulpmiddelen bij BENU afnemen. De insuline en overige medicijnen worden wel door mijn apotheek gratis thuis bezorgd.

Prima, goed

Door mijn ervaring met de Benu Apotheek in Voorthuizen waar ik netjes, vriendelijk en behulpzaam wordt geholpen en waar service naar de klant hoog in het vaandel staat, besloot ik om een bestelling via internet te plaatsen, die met dito service en zo. Ik kan iedereen deze firma zonder aarzeling aanbevelen.

Herhaalservice stopt ongevraagd.

Oh ja?

Zeer klantvriendelijk gericht

Tijdens Black Friday kwam ik niet ingelogd. Ik kon daardoor niet de producten bestellen met korting.Ik stuurde een mail met uitleg naar de webshop. Ik kreeg reactie en ik kon alsnog de gewenste producten achteraf met korting kopen. Dat is nog eens klantvriendelijkheid!

Best shop BENU

Very good Peoples and shopping website

Levering snel

Ze zijn vriendelijk en leveren snel.

Krijg mijn order niet geleverd

Verder ook geen bericht

Super Gewéldige online shop Fantastische aanbiedingen Snelle levering Al met al Uitstekend

makkelijk bestellen en snel geleverd

makkelijk bestellen en snel geleverd

Alles snel en netjes ingepakt binnen

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!