Niets te klagen.

Medicatie wordt keurig en op tijd bezorgd. Opmerkzaam. Bij evt. afwijking in dosering in recept zit er een briefje bij om te waarschuwen. Super.

Fijne site, snel geleverd

Prima webshop

Duidelijke webshop, prima service, snelle levering

snel bezorgd, goede product

snelle bezorging, tevreden over de product

m.i. te weinig personeel

soms wordt niet begrepen wat klanten vragen en medicijnen niet in voorraad en krijg je als antwoord:u moet nog hebben..kan zijn dat er een paar pillen verloren zijn gegaan tijdens uit verpakking halen.(ik heb wel eens in de gootsteen laten vallen bijv.)je vraagt ze niet voor niets aan bij de huisarts.Storend is dat sommige meisjes niet eens weten dat bijv.Roosvice pruimen is voor de stoelgang en dan zeggen dat het voor ijzertekort is.Verpakkingen elke keer anders en pillen ook,voor mij geen probleem,maar voor ouderen wel denk ik.Snap dat het om de prijs gaat van de fabrikant,maar is verwarrend.

Het is goed

Ik kon alles gauw vinden

Shampoo bestelt en mooi op tijd geleverd. Apotheek zit om de hoek dus dat scheelt ook weer. Een snelle service

Makkelijk en snel

Webshop is een beetje druk/ lastig te “besturen “ Verwerken bestelling ging snel en het is gemakkelijk dat het zo kan.

Geen lange wachttijden in de apotheek

Ivm veel te lange wachttijden in de apotheek on-line besteld, jammer dat er dan bij een Vichy bestelling van €155,- niet een extraatje zit in de vorm van monstertjes

Snelle correcte levering

Prima service en snelle levering

Snelle service en levering.

ben erg tevreden

goede maar schildpad verwerking

3 dagen tijd om een eenvoudige bestelling naar de (online) klant te sturen vind ik te lang anno 2023. Verder alles op-en-top hoor, maar zet duidelijk op de productinfo dat verwerking 3 dagen duurt.

Correct, snel. Duidelijke info over bezorging

Fijne ervaring

Veel mails over je bestelling. Levertijd wat aan de lange kant. Netjes verpakt en verzonden.

Vlot en correct

Uitstekend, snel en doelstreffend.

Gegevens benu kloppen niet!

Ik liet mijn producten afleveren bij 1 van de apotheken. Onder de gekozen vestiging stond het adres van een andere vestiging in de afhaal mail waardoor ik op de verkeerde locatie stond.

Zonder problemen alles snel ontvangen.

Alles goed.

fantastisch

mijn artikelen zijn altijd op tijd en ik vind het prettig om er bij de apotheek om te gaan

Vlotte zending en duidelijke mailverkeer

Wat BENU betreft, geen commentaar. Alleen de bezorging door PostNL liet te wensen over. Het pakket was achtergelaten in de kliko die behoorlijk vuil was waardoor de kartonnen verpakking doorweekt was. Dit vind ik niet zo hygiënisch. Ze zouden eigenlijk een optie moeten hebben waar je kan invullen waar het pakket neergezet/afgegeven kan worden indien niet thuis. Of BENU moet meerdere opties op een dag hebben om te kunnen aangeven wanneer er bezorgd kan worden.

Echt heel goed vlugge levering en netjes verpakt ik ben zeer tevreden

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!